LipastoTerveisiä remonttipaosta. Ei ole omaa konetta, ei kameraa sun muuta, joten tehdään tällainen pikakuuluminen valmiskuvalla.
Lattia on korjattu Tikkurilan toimesta, rahat palautettu ja muutto maanantaina. Loppu hyvin, kaikki hyvin ja uusi lattia hieno, kiiltävä, peittävä ja valkoinen.
Pelastin mummin tulevalta pihakirppikseltä toisen Malm-yöpöydän ja päätin maalata sen samalla tummanharmaalla sävyllä kuin ulko-ovemme ja vaatekaappien takaseinät. Siitä tulee kelpo lipasto keskimmäiseen vaatekomeroon rekkitankojen alle.

Greetings from the renovation exile. I don’t have an own computer or camera here, that’s one reason for silence. Another is THE HUGE TO DO -list.The floor is repaired by Tikkurila, the money returned and we’re moving on Monday. Now we have a fine, new, glossy and white floor – finally.I saved one Malm-bedside table from grandma’s flea market stuff. I decided to paint it the same dark gray color as our door and wardrobe’s back walls. It will be a decent chest in wardrobe.

6 thoughts on “Lipasto

  1. Kysyisin mitä maalia olette käyttäneet tuohon oveen ja lipastoon. Ovat hurjan hienoja. Omassa eteisessämme oleilee myös tammiovi jonka mielelläni näkisin harmaana.

  2. Hei,ensi viikolla maalataan meidän lattia, ja olin ajatellut juuri tuota samaa maalia käyttää. Mikä teillä meni siinä pieleen, ei vain peittynyt vai? Oliko se tammi (vai saarni) liian tummaa tuolle maalille alunperinkin? Meillä on kuusilattia, joka on kyllä vaaleampi, mahtaisikohan se peittyä…Ja miten (millä maalilla) se lattia loppujen lopuksi korjattiin?En nimittäin välittäisi käydä tuota samaa rumbaa läpi…Anna

  3. Olisin myös kiinnostunut kuulemaan että millä maalilla maalasit tuon Malm-lipaston.. Olisi nimittäin samanlainen urakka edessä… Kiitos.

  4. Ovi ja lipasto maalattu Tikkurilan helmi-kalustemaalilla, puolihimmeä taisi olla.Lattiassa alkuaan betolux Akva, sen jälkeen pelkkä Betolux.Sori nopeat postaukset, mutta tarttee taas pakata. Muutto vihdoin huomenna!

  5. Hei!Kiitos upeasta blogista, olen seurannut tätä anonyymina jo hyvän tovin! Nyt pääsen itse toteuttamaan vuosikausia kyteneen haaveen valkoisista lattioista ja tuo sävyn valinta aiheuttaa päänvaivaa. Millä sävyllä teidän lattianne maalattiin?

Leave a Reply