Kalliossa pihakirppis tulevana sunnuntaina

Meidän mummolan talossa järjestetään sunnuntaina pihakirppis ja loistavia ideoita kannattaa mainostaa aina! Täällä remonttipaossa syynään komeroita ja vinttiä läpi ja suositan ehdottomasti pistäytymistä. Täältä tulee ainakin hyvää tavaraa kaupan!

Su 20.6. klo. 10:00 – 14:00
Pääskylänkatu 9 C sisäpiha (keltainen jugendkerrostalo, jossa musta kupoli katolla – tunnistaa kauempaakin)

Jos tulee Vallilan kirpparilta, niin Aleksis Kiven katua rantaa kohti, Hämeentien yli ja sitten olet jo Pääskylänkadulla. Reilu 100 m alas katua ja talo on oikealla heti pikkupuiston jälkeen.
Sörnäisten metroasemalta 200 m.

Flea market on Sunday 20.6. klo. 10:00 – 14:00 Pääskylänkatu 9 C (inner court). Welcome!

16 thoughts on “Kalliossa pihakirppis tulevana sunnuntaina

  1. Hittolainen, Blogiasi pitkään seuranneena ja miltei saman makumaailman omaavana sanoisin, että kaikki kivat jutut tapahtuu juuri silloin kun olen poissa. Hyvää myyntiä joka tap.

  2. Ihana lukea Pisarapilven kommentteja sentään muiden blogeista=) Toivottavasti Sisu on kunnossa.T. Kempele

  3. hei! sul on varmaan aika tiukka paikka elämän kanssa. omat mahtavat jutut Dekossa ja pieni ihana tyttö kasvamassa. plogin kirjottaminen on ihan varmasti rakasta ja raskasta…. me kuuntelijat kuitenkin toivottaan uusia juttuja ja kuvia. ehdotan että mietit mitä haluta 2 v sisällä, sano suoraan jos että suljet tämän tarinan ja aloitat ehkä uudella jon siltä tuntuu…lopettaminen sopivana aikana on myös erittäin ryhdikästä!stemppiä elämälle!!!

Leave a Reply