Hang onVau mikä naulakko. Normann Copenhagenilta löytyi kyllä style, jos nyt jo yksi ei olisi työn alla ja toinen muuttolaatikoissa olemassa.
Mutta sanokaapas kenen valmistamat on ne seinään kiinnitettävät pallot, yksittäiset naulakot, vähän kuin ne Muuton puujutut. Kiiltäviä palloja, ainakin mustina saa. Muistaako kukaan?

Vau what a wall hanger! Would be great for us if I haven’t order one from local smithy and another waits in a storage…
Do anyone remember manufactor for ball hangers/hooks? I’ve seen those laterly in a different places and blogs, but now I got a blackout. Like a Muuto’s wooden “hooks”, but glossy balls…

9 thoughts on “Hang on

  1. Tykkään tuosta naulakosta. Juurikin tänään joku nuori mies käveli vastaan laatikon kanssa, jossa oli juuri tuollainen naulakko. 🙂

  2. en muista:) mutta tiiän mitä tarkotat. helpottiko. heh. ja oon nähny sellasii pastellin sävyisinä tukholmassa. eikos meidän sinne pitäny….??? äkkilähtö? analla on joku vippi korttiki…

  3. Sande. Miehellä on ollut tyylitajua.Pisarapilvi. Lähdetään ja sassiin. Heti, kun selviän muutosta ja synttäreistä, niin olen ihan valmista tyttöä reissuun. Tarkistas ne Anan vipit, että miten ilmasiksi niillä pääsee?Laura, Finnish design shopita saa ja oisko jotain 70 e ollut.

  4. Tarkotatkohan David designin Orb wall nuppeja?Mä haaveilin niistä pitkään, mutta päädyin muuton dottseihin.Ainakin paloranta.org myy niitä.

  5. I love these hangers, where are they from?I wish I could help, I'm not sure where to find those hooks.They look a lot like knobs for a drawer or cupboard.Good luck finding them!

Leave a Reply