Keräilijäsielut


Kiitos kaikille pihakirppisvieraille. Ilma oli mahtava, tavara kiersi ja mummin vintti saatiin puolta tyhjemmäksi. Onneksi teitä vanhan keräilijöitä on olemassa! Siitä sujuva aasinsilta Jokisen Liisan blogissa vinkkaamaan keräilijään. Aivan mahtava minikokoelmien tekijä tämä Lisa Congdon . Toinen teippirullien keräilijä on löytynyt.

Thank you all flea market visitors. It was a very nice day! Here’s link tip to cool collector, Lisa Congdon. I love!

11 thoughts on “Keräilijäsielut

  1. Voi että kun olis ollut kiva käydä tuolla pihakirpparilla!! Harmi kun oli niin kaukana :/Suki muuten…onko se Harmonyn maali mitä käytitte kiilto vai matta? Ja tiedätkö mistä sais kivoja tapetteja pikku herran tehosteseinään? Pisarapilvellä oli tosi kiva robotti seinä. Sen jutun alla kommenteissa oli paikka josta se oli tilattu, mutta nyt kun Pisarapilven vanhempia juttuja ei enää ole :/Tsemppiä sinne!! Upeeta remontti jälkee saatte aikaseks. Huvitti suunnattomasti moralisoijat sen lattia jutun kommenteis.Moit 🙂

  2. JohannaK. Harmony on himmeä, seinämaalia jos tarkotat. Mun mielestä sitä ei muuna saakaan. Mä tiedän sen robottitapetin kanssa, mutta en ole nyt kotikoneella, ni en saa sulle linkkiä. Koitan muistaa laittaa myöhemmin.=)Juu RuusuLiisa, samaa mietin miäkin. Ihana katsella, mutta kamala itse säilytellä =)

  3. Juu…juuri sitä teidän sinämaalia tarkotin. Aion maalata meidän uudessa talossa seinät valkoisiksi. Laita roboteista linkkiä, jos muistat ja ehdit 🙂

  4. Kiitos kirppiksestä!Taikasienellä paahtimesta tuli oikein hieno ja kiiltelevä. Tapetitkin pääsee ennen pitkää seinään.

  5. Kiitos Pisara!!!! 🙂 Ihana juttu! Harkitsen tilaavani sen pikkumiehen huoneeseen, vaikka paljon on vaihtoehtoja ;)Voi että mä sitte tykkäsin sun blogista! Terveisiä!

  6. Itse törmäsin tuohon A Collection a Day projektiin jokin aika sitten ja se on kovin hauska idea – ja sama teippiaddiktio täälläkin – tosin vielä vahvempana addiktiona on kynät ja nauhat ja paperit 😉

Leave a Reply