Remontti, päivät 4-7


Maalataan, maalataan, maalataan. Vanha keittiön komero valkoiseksi, vaniljan väriset keittiönkaapistot kiiltävän valkoisiksi, tammiviiluovi tumman harmaaksi, jotain myös sinikellon siniseksi. Tuo sininen on uusi musta, sanon minä!

Paint, paint, paint. Old kitchen doors to white, oak vaneer door to dark grey and something to harebell’s blue. That blue is a new black, I say!

14 thoughts on “Remontti, päivät 4-7

  1. Oi, on niin jännittävää aina nähdä mitä asunnolla tapahtuu. Aivan mahtava tuo ovi, kun syyt näkyy kauniisti läpi.

  2. Kyllä siniseen aletaan lämpenemään täälläkin sisustuksessa vaikka aiemmin se on ollut ihan kaamee väri, mutta VAIN tietyn sinisen värit menee läpi.

  3. Näyttäisi tuo sininen tosiaan olevan pinnalla, mutta lieköhän mustaa voittaa 🙂 Yllättävän hyvin natsaa useimpiin väreihin. Tsemppiä remppaan!

  4. Mäkin oon haaveillut sinisestä väristä keittiössä jollainlailla, mutta niin kauan kun vuokralla asuu niin haaveeksi varmaan jää. Tuskin enää sitten kun on se oma koti niin kiinnostaa, tai mistäpä sitä tietää. Mutta olen kyllä samaa mieltä, sininen on uus musta 🙂 Oliko kova homma toi keittiökaappien maalaus?

  5. Mie olen aina vihannut sinistä. Niin sisustuksessa kuin vaatteissakin. Jostakin syystä, tänä keväänä, tuo sininen on tuntunut hyvältä yhdistettynä mustaan ja valkoiseen.. Mistä nämä oikein tulevat? Kuka meitä oikein aivopesee?

  6. Nena, helppo homma. Mutta ei kannata tehdä muulla kuin Miranolilla. Se levittyy ja tasoittuu kuin itsestään ja saa hyvää jälkeä. Muuta on susia.

  7. Tuo sininen on kyllä minuakin houkutellut jo pitempään, mutta en ole vielä rohjennut, koska se on aiemmin ollut aivan totaalisen ehdottomasti no-no.

  8. Iik, luin blogiasi eteenpäin ja törmään harmaaseen viiluoveen-meillä TAAS sama suunnitelma. Kerro kiltti, millä maalilla/sävyllä ovi on maalattu? Kellertävät 80-luvun viiluovet tarvitsevat juurikin tuollaista maalia pintaansa!!

Leave a Reply