Äidin uusi LaululooraHulluna järkkärinä olen suunnitellut tarkoin, mitä mihinkin komeroon pistetään. Asunnossa on alkuperäisinä neljä pystykomeroa ja yksi yläkaappi. Olen päättänyt saada meidän perheen säilytettävät mahtumaan näihin. Lipastoja saa ostaa, mutta yhtään lastulevykomeroa ei meidän kotiin tule. Varpun huoneessa on kolmen komeron seinusta, joista kaksi on vaatekaappia, oikean reunimmainen reilusti suurempi vaatehuone. Nyt ois sinne planeerattu uudet sisusteet ja meidän rojut. Loput vinttiin.

PS. Haluaako kukaan ostaa Elfan peililiukuovet, 2 kpl (yhden oven mitat n. 77 x 248 cm) + ylä- ja alakiskot? 100 e ja itse nouto.


As a grazy organizer I have planned carefully what I will put in those closets. The apartment have 4 original closets and I decided that our family’s stuff have to fit in those. There is these three closet in Varpu’s room, two smaller and one larger walk-in closet.10 thoughts on “Äidin uusi Laululoora

  1. No mutta. Eikös sitä kaikki listaakaan tavaroitaan ja mieti jokaikiselle romulle paikkaa uuteen kotiin? Ei vais, ihan hulluna minua pidetään muutenkin, tuota ei ole voinut kaikille edes kertoa. 😉 Kiva saada vertaistukea. Pienet kun on tilat, täytyy jokaiselle tavaralle tosissaan miettiä oma paikka.

  2. Hei. KAuniilta näyttää. Saanko kysäistä mistä olet ostanut nuo valkoiset hyllynkannattimet? Ja mitä materiaalia ne on?

  3. Meillä on myös tässä asunnossa yksi komero, tosin keittiössä! Ja vieläpä tilava ja kahdella ikkunalla varustettu! Täällä Saksassa kiinteitä komeroita ei normaalisti ole ollenkaan, joten olen aivan innoissani. Meillä tuonne komeroon onkin tarkoitus laittaa KAIKKI ylimääräinen eli sinne on tulossa neljän metrin korkeuteen asti hyllyjä ja sitten tikkaat joilla voi kiivetä sinne ylös asti. Ei tartte sit rampata koko aikaa kellarissa hakemassa milloin mitäkin.

  4. Ihanat on sulla taas suunnitelmat! Olispa mullakin enemmän tuota sun järjestelmällisyyttä. Meillä ei meinaa tavarat mahtua mihinkään kaappeihin. Eipä meillekään tullut yhtäkään lastulevykaappia. Puuseppä teki väärän kokoiset kaapit makuuhuoneisiin ja ärsyttää niin paljon joka kerta, kun katson niitä, että tekis mieli melkein hakea Ikeasta paxit tilalle…

  5. Hei, meillä on keräilty juuri tuollaisiin laatikoihin (mustan värisiin) mm. vielä liian suuret lasten kengät, liian suuret lastenvaatteet, jatkojohdot, jouluvalot, kuusenkoristeet, ym. ym. Erittäin kätevää kun laatikot voi pinota ja ne ovatkin sijoitettuna vaatehuoneen ylähyllylle. Terkuin toinen himojärkkäri 🙂

  6. Minäkin talvella muuttaessani laadin sekä päässäni että paperille listoja siitä mihin mikäkin tavara uudessa kodissa laitetaan. Siitä oli tietty apua kun päätettiin millaisia ratkaisuja tehdään. Mutta jostain kumman syystä mies ei aina jaksanut innostua keskustelemaan tavaroiden järjestämisestä pitkien remppapäivien jälkeen…

Leave a Reply