Remontti, päivä 8

Seinät – maalattu, katto – maalattu, ovenkarmit – maalattu, ikkunalaudat – maalattu. Lattiahioja tulee huomenna.

Kiitos Pisarapilvi avusta ja kuvasta!

Walls – painted, ceiling – painted, door frames – painted, window boards – painted. Floor grinder comes tommorrow.

Pisarapilvi, thank you for your help and for a picture.

18 thoughts on “Remontti, päivä 8

  1. Mahtavaa jälkeä olette saaneet aikaan! Kyllä on huushollin ilme muuttunut.Mikä on tuo seinien valkoisen värin sävy ja maali? Meillä pitäis maalailla pintoja uudestaan ja valkoisen sävy hakusessa.t. Viiden äiti

  2. Hyvältä näyttää! Valkoisesta maalista olisin kysynyt, että oletteko käyttäneet ihan perus valkoista, vai valkoista Lumi-maalia?-KotiPeikko-

  3. Ihana kuva! Ihanan valkoista teillä :). Minkä värinen tulee lattiasta hiomisen jälkeen?Entä millä maalasitte katot? 🙂 Sillä kyselen kun meidän kattoja ei voi maalata millään muulla kuin ruiskulla sen takia, että katoista ropisee pinta.

  4. Viiden äiti, Ottaa ihan vaan sävyttämätöntä, niin ei tarvitse kikkailla sävykoodien kanssa, se on minun vinkki.Julia, tänään kävi hiontamies, huomenna ja ylihuomenna maalataan lattiat ja sitten enää väliovien viimeistelyä. Pe-iltana valmis!KotiPeikko,ihan tavallista Harmonya. Lumi-maalista olen kuullut paljon huonoa. Maali sisältää niin paljon pigmenttiä, että tasaisen seinäpinnan saaminen on hankalaa, tuhratessa sitten sitä menee paljon ja on vielä huomattavasti kalliimpaa. Puhtaana pitäminen samettisen pinnan vuoksi on mahdotonta. Aika hyvin haukuttu, vaikka ei yhtään vetoa omassa seinässä =)Hipsu. Tietenkin valkoinen =D Katot ihan telattin Sirolla. Hyvin pysyy meillä, mutta niissähän on kuulemma aina riski, kun vanhoissa katoissa voi olla pohjalla vaikka mitä öljymaaleja, niin kun vesiohenteisella vetää, niin se ropsauttaa sitten pahimmillaan alas kaikki katosta. Siroakin saa muuten Siro plast (?) josta voi ruiskuttaa..Ja kiitos kaikille kehuista. Lämmittää raatajan mieltä!

  5. Voi ompas kauniin valkoisen sekä valoisan näköinen koti 🙂 Ja mitkä ovet! Näyttää todella lupaavalta.-Pauline

  6. Hehee, mä jo ehdin ajatella, että ollaanko me oltu ihan amatöörejä, kun vetäisimme seinät ja katot ihan sillä sävyttämättömällä perusvalkoisella (Harmony+Siro myös)! Mutta kun kerta sääkin teit niin, niin enpä harmittele enää! Simppeliys rullaa! ;D

  7. Ihanan raikkaan ja keveän näköistä. En halua negailla, mutta muutama sananen Harmonysta. Meillä on uusi talo ja lähes kaikki seinät maalattiin Harmonylla valkoiseksi. Hieno pinta maalissa, mutta meillä aiheuttaa aikas lailla päänvaivaa. Maaliin tulee helposti jälkiä ja niitä ei saa helpolla pois. Kun tarpeeksi hinkkaa niin lähtee, mutta maali alkaa siitä kohtaa killtämään. Voipi olla, että olemme sottaavia ihmisiä ja muilla ei tule tätä ongelmaa, toivotaan. Nyt olen alkanut maalailla Remonttiässällä ns. arimpia paikkoja eli rappusten vierustä yms. Ei kivaa.Poikien huoneisiin tein leveät musta-valkoraidat yhdelle seinälle. Ja toi musta Harmony on ihan killeri. Eli tosi hieno, mutta mahdoton pyyhittävä mattapinnan vuoksi.Tulipa vuodatettua. Ajattelin kyllä vuodattaa Tikkurilalle, mutta tämäkin helpotti.-mira

  8. Siis maalaatteko lattiat? Meillä ois kans unelmissa tehdä sama meidän mosaiikkiparketille. Kerro siitä enemmän, jääkö näkyviin puunsyyt vai ihan koko valkoiseksikko vedätte? Kivan näköistä jo nyt! Tsemppiä loppuremonttiin.

  9. Vähänkö ootte ollu reippaita, hyvä Varpuset! En oo ehtiny käydä pitkään aikaan täällä, hullu ja täysin voimat vienyt toukokuu takana ja nyt ei tee mieli muuta kuin nukkua.Ah haluan tulla pian tsekkaamaan livenä teidän uuden kolon! Ja tietty nähdä sinua jahka remontti helpottaa hi hii.Kettu

Leave a Reply