Remontti, päivä 2

14 thoughts on “Remontti, päivä 2

  1. Voin sanoa, ettei maalilla KIINNITETYN tapetin poisto ole myöskään mitään herkkua… 😀 Tsemppiä suureen urakkaan!

  2. meillä oli sellasia pintoja vielä päällekkäin:) osa ei lähtenyt millään ja piti hioa pois! Olisko apu paikallaan esim. joku ilta ma-ke ens vkolla? silloin kävis mulle. tai tänään illalla! rimpsauta jos ois tarvis.

  3. Ma-ke ensivkolla täydellinen. On maalauspuuhaa. Tänään hälytetty jo bändipoikia repimään makkarin tapetit, muut huoneet alkaa olla oolsprait. Meillä vaihtui eilen keittiönpaikka. Tällasiä pieniä muutoksia. Hups.

  4. Hienoja kuvia, tuovat muistoja mieleen. Nykyisessä kodissamme revin tapetteja irti raskausviikoilla 41+2. Tulihan se tyttö sieltä seuraavana päivänä ja mies sai jatkaa urakkaa yksin. Tsemppiä remonttiin! Suosittelen kokeilemaan laihan liisterin levittämistä paksulti tapettikerrosten päälle ja kunnon vettymisen jälkeen tapettien irroittamista ylhäältä alaspäin. Meillä tällä taktiikalla saatiin irti jopa kokonaisia vuotia kerrallaan 🙂

  5. Kokemusta on minullakin :), se on kamalaa puuhaa, mutta se lähtee irti kun jaksaa repiä. Pienenä vinkkinä: kunhan maalatun päällikerroksen saa revittyä irti, niin sitten vaan suihkupullolla tulikuumaa vettä niin että seinät kastuu kunnolla ja metallisella laapalla vaan vetelemään loppurippeet irti seinistä :).Iloisia remppapäiviä!

  6. Kummasti se tapetin repimen meilläkin kiinnosti ihmisiä, kun vaihtoehtona olisi ollut muovimaton jättämän liiman repiminen lattiasta! Onnea ja iloa projektiin!

  7. laiska vetaa tasoitteet päälle ja avot tulos on yhtähyvä. joskus lasikuitutapetti jopa auttaa pohjalla jos halkeamia tms.

  8. Oij joi joi anonyymi. Varpusen perhe inhoaa noita molempia vaihtoehtoja. Lasikuitutapetti on remontin suurin vihollinen ja tasoitteella jälkien peittäminen menee heti tiukasti sijalle 2. Me ollaan tällaisia vanhan kaivelijoita =)

Leave a Reply