Remontti, päivät 1-3KEITTIÖPROJEKTI

Putkiremontissa menee keittiö uusiksi, mutta siihen saakka on pystyttävä elämään tämä kanssa. Yhteiseloomme eivät kuulu alaslaskettu katto, upotetut halogeenit, valolipat sun muut.

We will build a new kitchen same time with water pipe renovating which is about in early next year. We have to live with this so far. That can’t happend with down built roof, halogen lamps and light shelves.

7 thoughts on “Remontti, päivät 1-3

  1. En oikein ymmärrä, miten kukaan haluaa madaltaa huonekorkeutta! No, saahan sinne kätevästi ne halogeenit asennettua. Itse haaveilen siitä, että pääsen taas muuttamaan vähän vanhempaan taloon – 50-luvulla ja sen jälkeen rakennetut huoneet tuntuvat ihan supermatalilta, kun on ensin asunut vanhemmassa kivitalossa!

  2. Tsemppiä remppaan! Valolipat, uh. Milloin putkiremontti on tulossa? Näyttää jotenkin tutulta tuo sotku, en ole vieläkään toipunut raksa-ajasta 🙂

  3. Pauliina, vuoden vaihteessa-maaliskuussa on tällä hetkellä vahva suunnitelma.Rachel, se on sellanen yläkaappien päälle asennettu hylly, jossa on upotettuja halogeenilamppuja. Hirvityksiä.Kate, we have to, heh. We live now at granmothers small apartment, so it would be easier to all of us =DPisarapilvi, kyllä tuon jälkimmäisen kanssa pystyy sitten jo elämään. Vielä Miranolia pintaan ja maalatut vetimet, niin avot.

  4. Kiitti Suki, en oo varmaan ikinä sellasta edes nähnyt, mutta nyt osaan kuvitella.;) Mielenkiinnolla odottelen millaisen väliaikaiskeittiön pistät pystyyn. Tsemppiä remonttiin!

Leave a Reply