V kävelee!


Olen unohtanut muuttohässäköissä uutisoida niinkin tärkeän asian, kun että V kävelee nyt. Muutama ilta takaperin V käpötteli 14 askelta ilman mitään tuolilta toiselle. Treenit jatkuvat ja vauhtia lisätään koko ajan. Mummi vahtii ja Siiri-kissa juoksee karkuun. Vauvakirjaan merkattava ikä siis 10 kk.
Naapuri Fidalta löyty muuten söötti lasten jakkara 7 e. Kerrotteko, jos näätte näitä pikkuruisia jossain, kun voisipa olla hauskaa hankkia useampia.

In all this moving stuff I forgot to tell that V, 10 months, learned to walk! Few days ago she took 14 steps from another chair to another. Training continues, grandmother keeps an eye on, Siiri-cat runs away…
I found a little stool from Fida flea market. 7 euros only. Please let me know if you see these somewhere here in Finland. It would be nice to get more..

15 thoughts on “V kävelee!

  1. Onnea uudesta taidosta! Nyt Varpua ei pitele enää mikään. Meidän tytöt on lähteneet kävelemään 9 ja 8 kuisina. Poika malttoi pidempään ja lähti kävelemään vasta 13 kuisena. Katsotaan, miten pienin.

  2. Suloinen pieni kulkija!Meillä olisi kolme tuollaista jakkaraa selkänojan kera, punaisella verhoiltu. Vaatisivat kunnostuksen. Heti saisit tuolit, harmi kun emme asu pääkaupungin lähelläkään.

  3. Oi, meillä oli noita jakkaroita mutta punaisena, silloin kun oltiin pieniä siskojeni kanssa. Ja onnea kävelevälle Varpulle 🙂

  4. Voi kuule, munakello on niinkin läheltä kuin prismasta;) Minkäkin oon aika kranttu ulkonäön suhteen ja teinkin todellisen löydön. Hintaa en muista, mutta alle vitosella lähti:) Laitoin tänne, että viesti tulee varmasti perille:)

  5. Oi miten aikaisin, onnea kuitenkin 🙂 meilläkin taitaa tuollainen tuoli punaisena mummolasta löytyä. Onkohan enää tallessa edes. Siinä tuli pienenä istuttua kengännauhoja sitoessa 🙂

  6. näin semmoisia palleja kirppis basaarissa salossa eilen, punaiset (4 tai 3) ja siniset (4 tai 3), 3 €/kpl.

Leave a Reply