Muutto.


Torstaina on isin syntymäpäivä. Lahjaksi hän saa muuton. Menemme hetkeksi asumaan mummolaan. Tämä kone menee sulki. Varpusten perhe pakertaa päivät ja illat remontissa. Hieman haikeeta, mutta samalla jännää. Palataan Pitkänsillan toiselta puolelta.

Daddy Varpunen has a birthday on Thursday. He’ll get a home moving as a present. Our family lives at the grand mothers place for a while. We close this computer and use our time to renovating a new home. I miss the old home already, but the same time feel so exiting. Keep in touch over the Pitkäsilta.

21 thoughts on “Muutto.

  1. tsemppiä ja intoa. kuvia uudesta kodista ootellen. mekin päätimme eilen että ensi kuussa tämä vuokraläävä irtisanotaan, joten meidänkin muuttoo uuteen taloon ihanan lähellä. alan siis pakkaamaan.

Leave a Reply