Nyt äiti kuulee


Liian hyvät ilmat olla päivittämässä. Nopeesti vaan mun tarpeisiin täydellinen kirppislöytö: Äidin pussukka, joka roikkuu joko ranteessa tai vaunuissa, niin että NYT on puhelin kuuluvissa, kukkaro ja avaimet hollilla eikä jossain sadassa kassissa vaunujen alasäkissä. Vanha, käyttämätön ja nahkaa, 0,80 e, Emmaus. Soitelkaa, niin nyt kyllä vastataan, hah!

Too good weather to be updating here. Just short news: The latest and perfect flea market find: Mother’s pouch, which hangs on either the wrist or the wagons. NOW I hear the phone’s ring and purse and keys stays near. Old, unused and real leather, 0,80 e, Emmaus. Call me and finally I will hear it!

7 thoughts on “Nyt äiti kuulee

  1. Ottaisin itellekin, ostaisinkin. :)Just niin; puhelin soi ja laukkua penkoessa löytyy lukkosulaa, turvavyön katkaisijaa, nukkea, sytkäriä ymym tarpeetonta ja viimein puhelin löytyy jo hiljentyneenä.

  2. Höh, näin ton ja ihailin (salaa). Rahastajankukkarot on cooleja. Mie lähen driksulle ny. Solong hela familjen, hetkeksi.

  3. Hyvä löytö! On niin ärsyttävää kun yrittää kaivaa kassinpohjalta sitä soivaa luuria juurikin sieltä vaunujen alakopasta. Ja se kassi on täynnä vaippoja, tuttipulloja, tutteleita, harsoja ja kaikkee ylimäärästä.En pysty kunnolla meneen vaunuilla jos siinä edessä heiluu joku iso kassi, siksi kassi aina alakopassa.

  4. Tuo on täydellinen pikkuväska! Vaikka naisen käsilaukku on AINA väärän kokoinen, uskoisin että sinulla on nyt hyvät mahdollisuudet selviytyä keskimääräistä vähemmällä penkomisella. Onnea 🙂

Leave a Reply