V goes fashion

Meillä on Kallion muotiviikot. Asosin paketti saapui ja kiitos ihanalle kommentoijalle aiemmasta inkatrikoovinkistä! Äiti piipahti eilen Weekdayn ja Monkin avajaisissa. Vielä ei päässyt ostamaan, joten tyydytin ostohimoa naapuri H&Mssä. Vaipoissakin siirryttiin football editioniin, kun on hauskat numerot pepussa.

Raitamekko ja trikoot, Asos
Harmaa tunika ja rusettipinnit, H&M
Aurinkolasit, Lindex
Vaipat, Libero

We are having Kallio’s fashion week. Asos package arrived this week and mother went yesterday to Weekday’s and Monki’s opening parties. I also made some shopping at H&M. We bought a new foorball edition diapers also because of cool numbers on the back.

Stripe dress and leggings, Asos
Grey dress and bow pins, H&M
Sunglasses, Lindex
Diapers, Libero

13 thoughts on “V goes fashion

  1. Mäkin kattoin noita trikoita just toissa päivänä. Aattelin että pitäiskö tilata veljen tytölle, ja itelle sitte samantyyliset mustavalkosena ellokselta 🙂

  2. Moi,esittelit joskus Varpulle hankittua Dot Pot -pottaa. Oletteko jo testanneet sitä ja tuntuuko toimivalta? Hinta vähän arveluttaa, mutta näyttää niin hyvältä että tekisi mieli hankkia, jos vaan olisi hyvä.

Leave a Reply