Haasteeseen vastattu


m2=neliön haasteeseen on pakko tarttua. Aivan mahtava! Vaikka kuinka olen järkkäilyhullu, myös meille eletään toisinaan kaaoksessa. No onpahan sitten mitä järkätä. Kuten huomaatte aamupalan lomassa meillä meikataan ja suoristetaan hiuksia. Mitä sitä välissä siivoamaan, kun siinähän nuo on sitten kätevästi taas seuraavana aamuna. Tänään näyttäisi myös, että neuletakista on leikattu se niskanauha pois. Sitten on myös hieman askarreltu. Tuskin edes huomaa.

I took a challenge, it’s just a awesome! It about “perfect homes and wifes reality pictures…life with or without kids” No matter how much I love to orgazine, we also live in chaos sometimes. Well then we have something to organize. As you can see we have breakfast, make up and hair straight at the same time. Why to clean up, cause there they are again in the next morning =). It seems that today I also cut off that cardigan’s neck strap. Then we had some crafting also. Hardly even notice.

10 thoughts on “Haasteeseen vastattu

  1. I like it!Homes are for living. Scary if someone always keep it totally organised and clean… (but your "mess" is matching, that´s cool)

  2. Teillä ei taida olla yhtään rumaa tavaraa joten sotkukin on tyylikästä! Ennen en katsonut kaupassa onko tiskiharja tai kastelukannu hyvännäkönen nykyään kiinnitän jokaisen esineen ulkonäköön huomiota. Kiitos myös sinun blogisi joka tekee ruokalapustakin stylen! -Tiina

Leave a Reply