Miljoonalaatikko
Siivosin ja pakkasin äsken kellarikomeron. Se oli tämän urakan järkyttävin vaihe ja siirretty hienosti päivästä toiseen. Vastaan tuli mm. viime remontista jäänyt laatikko täynnä tuntemattomia miesten tavaroita. Kuulostaan kinkyltä, mutta ei mitään niin mielenkiintoista. Siis piuhaa, nippeliä, nappelia, sahaa, saumanarua, maalipesua, lastaa jne. jne. Nyt päätin, että samaan hengenvetoon järjestetään tuo miljoonalaatikko, josta löytyy nyt ja jatkossa KAIKKI KODIN ruuvit, naulat, proput, nippelit ja nappelit. Se kiikutetaan heti remontin alkaessa työmaalle, niin ei taas tarvitse ostaa kaikkia uusia, kun vanhojakin löytyy. Samalla pakkasin myös nämä kinkyt miesten tavarat pariin laatikkoon ja ekassa kuljetuksessa työmaalle. Käytetään ensin vanhat vehkeet ja aineet loppuun, ennen kuin uusia hankitaan. Sillä sipuli.

I cleaned and packed just our basement’s storage room. It was an unpleasant step of this packing project. I just moved it nicely from day to day. There was for example a box full of mens unknown stuff. Sounds kinky, but nothing so interesting. Only some stuff from recent renovation: screws, saws, paint, cleaning liquids etc., etc. Now in the same breath I decided to organize “a million boxes” and in the future ALL OUR HOME’S screws, nails, plugs etc. can be found from one place! This million box and mens stuff boxes goes right away to the new home. I want that we use first these old surplus before we buy any new renovating things to our home.

2 thoughts on “Miljoonalaatikko

  1. Tollanen samanlainen miljoonalaatikko oli mun äidillä ompelukamoille, mut oikeesti just erilaisten naulojen ruuvien ym. järkkääminen siihen on tosi kätsää, niitä kun aina saa penkoa jostain työkalupakin pohjalta..

  2. Tänään olisi tullut miljoonalaatikko tarpeeseen! Piti kaivella milloin mitäkin vimpulaa juuri sieltä työkalupakin uumenista. Kiitos vihjeestä, laitetaan heti hankintaan 🙂

Leave a Reply