Lippunauhaa ja kengännauhaaUudet Reebokit saapuivat. Jo toisen kerran. Thänk kad se koon vaihto on helppoa Bradosilla nimittäin ekat oli noin 4 cm liian suuret. Hyvä äiti. Sitten kun oikein suurentelijoiksi käytiin, niin tehtiin maailman pisin lippunauha V:n huoneeseen. 22,5 m tuli meidän tarvikkeista. Riittää risteilemään hienosti huoneessa. Kiitos Mette ideasta!

New Reeboks came yesterday (the second time). Thank god it’s easy to change at Brandos because first ones were 4 cm too long. Good mom! At the evening I made a flag band to V’s new room. It’s 22,5 meters long! Enough to gross the room quite a many times. Than you Mette for an idea!

5 thoughts on “Lippunauhaa ja kengännauhaa

  1. Ai minäkin juuri suunnittelin tekeväni trikootilkuistani, joita PALJON, lippunauhan. Sehän voisi olla hieno parvekekoriste vai mihinkähän sitä voisi käyttää? Onpas komeat popot lapsella! Kuin kaksi karkkia!

Leave a Reply