Laatikkoäänestys-äänestyslaatikko


V:n huoneeseen tulee kirjahyllyksi tuollaiset MDF:stä tehdyt laatikot, jotka maalaan tietty valkoisiksi. Alkuaan olin varma, että rakennan tuollaisen toteemin. Kaikki osat kiinnitetään siis seinälle ja kuvitan sen sitten toteemipaalun näköiseksi. Pyörittelin tuossa äsken noita osasia ja päätin vielä kysyä teidän suosikkia. Nuo pystysuuntaiset viritelmät tulevat siis lattiasta noin 30 cm ja siitä ylöspäin tyhjälle seinälle, kun taas vaaka- ja neliöasetelmat tulisi sängyn yläpuolelle. Kuvitelkaa kaikki nyt siis valkoisella taustalla ja valkoisina lokeroina.

I will make V’s room bookshelf of these MDF boxes (I’ll paint those white). First I had an idea of totem (toteemi), but now I made few another positions. I will decorate that totem with black tapes to look a like totem =). Which one you prefer? All the vertical positions will come about 30 cm from the floor, anothers will come to above V’s bed. And think those on white on white wall.

93 thoughts on “Laatikkoäänestys-äänestyslaatikko

 1. Äänestän toteemipaalua sun inka-villityksen huomioon ottaen ja voin kuvitella tuon olevan aivan sairaan siisti kun siihen on aseteltu tarkoin harkitut tavarat. 🙂

 2. Mä tykkään ehdottomasti eniten huojuvasta tornista! Sängyn yläpuolella olevat kirjahyllyt ovat mun mielestä aina olleet vähän pelottavia :I

 3. Vaakajono! Se on myös käytännöllisin, sillä laatikoiden päälläkin on tarvittaessa säilytystilaa.

 4. huojuvatorni tai vaakajono….ehkä vaakajono ettei keksi kiipeillä laatikoitapitkin ylös. meiltä hylly lähti siskolle, kun veikka kiipeili siihen sängyn päältä;) eikä muuta paikkaa hyllylle keksitty.

 5. Vaakajono. Näyttää hyvältä ja siinä on eniten säilytystilaa -kun jokaisen laatikon päällekin voi asettaa jotain. 🙂

 6. Vaakajonolle ääni täältä! Mulla oli vastaavanlainen rakennelma suunnitteilla meille niin että laatikoissa olisi eri sävyjä, mutta on jäänyt rakennusprokkis puolitiehen… Meibii samdei.

 7. Huojuva torni on mun mielestä kaiken osuvin lasten huoneeseen, sillä siinä on joku lasta viihdyttävä juju!

 8. Huojuva torni sopisi lastenhuoneeseen ihanasti! Aikuisten huoneeseen valitsisin vaaka jonon. P.s. Mistähän tuollaisia laatikoita saa ostaa?

 9. Kannatan Toteemia. Minusta kans sängyn päälle tulevat jutut on epävarmoja. Toteemi on myös omaperäisin ratkaisu.

 10. Ääni toteemille. Sopisi hauskasti intiaanitelttaan, enkä tykkää sängyn päällä olevista laatikoista itse ollenkaan 🙂

 11. Love toteemi idea .. I can image it finished already with your beautiful patterns! Very cool .. nice idea. Have you seen Muutos stacked shelves that have clever clips to stop them from moving also? .. Lucky Varpu : )

 12. Riippuu millainen filosofia teillä on tavaran suhteen…Jos osa leluista on aikomus pitää pois käytöstä niin toi huojuva torni on minusta kaunein.Vaakajono on ihanin, jos kaikki tavarat saa olla koko ajan lapsen ulottuvilla (lue: koko ajan lattialla)Pohtii, :h

 13. Tykkään kaikista, vähiten "Tiivis kasa". Ei tule helpoksi sinulla valinta, kun on näin paljon hajontaa. Sinuna menisin ensimmäisen ajatuksesi perässä, että mikä tuntuu parhaimmalta. Meillä juuri uusittiin vuokrasoppari ja sitä ennen käytiin kattomassa paria muuta kämppää. Toinen oli siistimpi loft kuin tämä ja toinen enemmän lähiössä (uima-allas, golf-kenttä ja muuta ei niin jokapäiväistä). Jahkailtiin päätöksen kanssa neljä päivää, kunnes oli pakko ilmoittaa päätös. Jäätiin nykyiseen loftiin, vaikka toinen loft oli kivempi ja toisessa kämpässä olisi säästänyt mukavasti rahaa. Päätöksenteko ei ole helppoa.

Leave a Reply