Laatikkoäänestys-äänestyslaatikko


V:n huoneeseen tulee kirjahyllyksi tuollaiset MDF:stä tehdyt laatikot, jotka maalaan tietty valkoisiksi. Alkuaan olin varma, että rakennan tuollaisen toteemin. Kaikki osat kiinnitetään siis seinälle ja kuvitan sen sitten toteemipaalun näköiseksi. Pyörittelin tuossa äsken noita osasia ja päätin vielä kysyä teidän suosikkia. Nuo pystysuuntaiset viritelmät tulevat siis lattiasta noin 30 cm ja siitä ylöspäin tyhjälle seinälle, kun taas vaaka- ja neliöasetelmat tulisi sängyn yläpuolelle. Kuvitelkaa kaikki nyt siis valkoisella taustalla ja valkoisina lokeroina.

I will make V’s room bookshelf of these MDF boxes (I’ll paint those white). First I had an idea of totem (toteemi), but now I made few another positions. I will decorate that totem with black tapes to look a like totem =). Which one you prefer? All the vertical positions will come about 30 cm from the floor, anothers will come to above V’s bed. And think those on white on white wall.

93 thoughts on “Laatikkoäänestys-äänestyslaatikko

 1. Mitä tavaroita tuohon tulee säilytykseen? Jos koriste-esineitä, sitten sängyn yläpuoli on jees. Mutta jos leluja, äänestäisin vaakaa tai kasaa tms. muualle kuin sängyn yläpuolelle, niin pystyy Varpu itse ottamaan lelujansa hyllystä. 🙂

 2. Vaakajonossa on mukava hylly kirjoille tuossa kolmannen laatikon päällä. Muutenkin style, mutta onhan tossa toteemissakin viehätyksensä. Ainakin alahylly tulisi varmasti heti kovaan käyttöön!

 3. VOI KÄÄK JA UGH! Tämähän oli suksee. Kiitos taas murut! Tällä hetkellä johtaa vaaka jono äänillä 23, tiukkana kakkosena huojuva torni 18. Annetaan äänetyksen vielä jatkua ja kysyn muuten miehenkin mielipiteen jossain vaiheessa =DJa laatikot on siis itse tehty tai siis teetätetty meidän tapauksessa.And yes Kate Alexandra i know those Muuto's boxes and clips. I guess this idea is little bit from them 😉

 4. Pahan pistit. No rako ja tiivis kasa on joka tapauksessa liian tylsiä. Vaakajono on kiva, mutta muakin huolettaa tavarat sängyn yläpuolella. Tosin yhtä paljon huolettaa toteemin ja huojuvan tornin tarjoamat kiipeilymahdollisuudet. Joten päädyn antamaan ääneni puhtaasti sisustuksellisiin arvoihin nojaten toteemille. Pohjustit sen niin hyvin, että pakkohan se on nähä. 🙂

 5. Vähän käyttötarkoituksesta riippuen,jos on ajatuksena että Varpu saa itse kiskoa kirjat hyllystään niin vaakajono kätevin mutta mikäli haluat säilytystilaa kirjoille ja tavaroille joihin pienien pulleiden sormien ei tarttis vielä ulottua niin huojuva torni voisi olla toimiva.Tosin mietin että oman parivuotiaan pojan kohdalla mikään pystysuuntainen ei toimisi vaan jätkä kiipeäisi rakennelmaa pitkin.Ja itse asiassa kiipeäisi minkä tahansa noista päälle ellei olisi sillä korkeudella että se olisi mahdotonta.Siitä näkökulmasta taidan antaa lopullisen ääneni vaakajonolle ja sille 30cm lattiasta niin ei pahasti kolise vaikka kapuaisi päälle..

 6. Kun on kyseessä lapsen huone saa lopputulos olla leikkisä! Huojuva torni toisi kivasti mieleen rakennuspalikkaleikit, joissa parasta on tietysti rikkoa torni ja saada palikat sinkoilemaan. Vaakajono on myös veikeä. Muut ratkaisut ovat jotenkin aikuisen näkösiä..

 7. Itse pidän kyllä tuosta toteemista. Noita toisia ratkaisuja on nähty ennenkin, mutta tuo toteemi on hieman erilainen. Huojuva torni on toinen suosikkini. Mutta on totta, että nuo pystysuuntaiset voivat houkuttaa lasta kiipeilyyn 🙂 Hienoja kaikki, kun ylipäänsä laatikot näyttävät niin hyviltä!

 8. Vaakajono miellyttää munkin silmää. Jos liikutte Hakaniemen suunnalla, on Talo-ravintolassa (siinä Arena-teatterin vieressä) tehty baaritiskin taakse hyllykkö pulloille viinilaatikoista samalla idealla, ja kivalta näyttää (kiva paikka muutenkin, suosittelen)!-A

 9. Vaakajono – tosin muualla kuin sängyn yläpuolella käytännöllisyyden takia. Hyvänä kakkosena Amerikkojen alkuperäiskansojen innoittama (inka)toteemi.

 10. Vaakajono! Mielenkiinnosta kysyn että miten meinaat kiinnittää nuo seinään? Tuo MDF taitaa olla niin ohutta että mitenkään läpi ei saa ruuvattua, vaan kiinnikkeet tukemaan jotain alapintaa?…vai miten.

 11. Vaakajono tai tiivis kasa. 4-vuotiaan ja 2-vuotiaan äitinä minulle on kokemus, että lapsi haluaa itse päästä ottamaan hyllyistä leluja tai kirjoja, joten muut vaihtoehdot ovat liian korkeita. Tai sitten hän kiikkuu vaarallisesti jakkaralla. Omatoimisuuteen kannustavat nämä vaihtoehdot.

Leave a Reply