Kumpi ja kampi tappeli. Kumpi voitti?Huomasitteko, että aikasta samaan aikaan tuli näitä pieniä säilyttimiä niin Marimekolle kuin Iittalalle. Kumman ottasit, jos ois pakko valita? Anu Penttisen lasinen Vitriini (eri värivaihtoehtoja ja materiaaleja) vai Mikko Laakkosen Lumme (akryyli ja eri värejä)?

Have you noticed that Iittala and Marimekko has launched quite a same time these small boxes? Which one you prefer – Anu Penttinen: Vitriini – glass and different colors and materials or Mikko Laakkonen: Lumme, acryl and different colors?

22 thoughts on “Kumpi ja kampi tappeli. Kumpi voitti?

  1. Mä kyllä onlen ihan rakastunut noihin vitriineihin. Lumme ei oikein mun käsiä totellut kun auoin ja suljin sitä. Vika voi olla minussa.Vitriineissä se teak lasi yhdistelmä on herkullinen. Vitriini olis mulle ainakin oiva lahja su aamuna.

  2. Vitriini miellyttää enemmän omaa silmää, mutta Lumme on jotenkin enemmän sitä Varpusta, jota blogissa olen nähnyt 😀

  3. Mää en ookkaan nähny tota Lummetta livenä. Näin kuvasta näyttää hyvältä, ja sen perusteella valitsisin kyl sen.

  4. Tuohon Lumpeeseen vois laittaa vaikka Topsy -puikot ja Vitriiniin sormukset. Eli vastaan molemmat, mutta himpun enemmän Vitriini ja niistä se vaaleanpunainen+musta alumiini!

  5. Ehottomasti vitriini. Ja mitä moccamasteriin tulee, niin meillä se on kyllä pelittänyt ihan täydellisesti. Höh. Ai niin ja meidänkin parvekeprobleema ratkesi, ihkua ku teilläkin! Nähdään kohta.

  6. Kumpaakaan en ole nähnyt vielä livenä, mutta Vitriini vie voiton kuvien perusteella. Jo materiaalinsa perusteella. Voi, pikku vitriini olisikin ihana yllätys su aamuna, mutta kun menin jo vihjailemaan lapsille yhdestä toisesta…

  7. Menin kiinnosta katsomaan Lummetta livenä kun olin sen jossain Marimekon kantislehtisessä nähnyt. Mokoma oli kuitenkin niin pieni, ettei sillä olisi mitään virkaa. Vielä ei ollu tullu niitä isompia, ilmeisesti bambuisia, versioita. No, niillä varmaan on niin hintaa että ennemmin ompelen itse säilytyslaatikoita, jotka tuetaan kierrätyskartonkiastiasta bongatuilla pahveilla. Tuota Vitriiniä en ole nähnytkään, se on tosi kaunis! En kyllä tiedä mitä sinnekään jemmaisi, mutta sen ottaisin noista kahdesta.

Leave a Reply