Jäätelömyyjälle
Käytiin äsken Ikeassa. Taas. Viimeksi jäi pukkijalat, mutta nyt äiti muisti nekin. Ja kivat pitsikorit löytyi palikoille. V sai ikiomat jätsivehkeet, niin voi treenata jäätelömyyjän hommiin.
Eilen oli Skannon avajaiset. Niin fiiniä ja kansainvälistä että! Muttei niin tajunnanräjäyttävää kuin Salmisaaressa vuosia sitten. Siel on hauskat salaattiottimet ja veikeä kello, jos ihan selattii pikkurahanostoksia haluu käydä tekemässä.

Today we stopped by Ikea again. I bought a table legs which I forgot last time. I found a lace basket and ice cream maker -toys to V. Yesterday Skanno opened in a new place. Glamour and chic I say!

6 thoughts on “Jäätelömyyjälle

  1. Meilläkin on noi hauskat jätski-lelut. Ei olla vielä päästy kokeilemaan käytännössä, kun leikkipuiston uuteen hiekkalaatikkoon ei ole vielä tuotu hiekkaa! Toivottavasti tulee hyvät jätskit, idea ainakin on tosi hauska.

Leave a Reply