Ostosharjoitus
Käytiin eilen vähän kaupoilla harjoittamassa shoppailua tulevaa matkaa varten. Äiti sai toivomansa uuden siivilän ja litran mitan uuteen keittiöön. Näyttääpäs ne kivoilta. V sai ekan uikkarin, 4 e, UFF. Kyllä kelpaa nyt stadikalla taaperrella.
Kohta lähdetään laivalla Tukholmaan. Heihei hetkeksi.

Yesterday we were shopping – little training before a shopping trip to Stockholm. Mother got a new stainer and 1 litre measuring dish. Nice. V got her very first swimsuit, 4 e from UFF. Looks cool at swimming stadium.
Soon we take a trip to Stockholm. Bye, bye for a while.

11 thoughts on “Ostosharjoitus

  1. Bruno pörhistelee rintakarvojaan ja unelmoi Varpusta tuossa uikkarissa; trevlig resa. Åhlensin alakerrassa on hyvä vaippojen vaihto/ imetys paikka 🙂

  2. Hiano uikkari. Meille tulee mansikkakuvioinen, serkuilta peritty. Kai siinäkin joku röyhelö on.Indianalle siis. Äidille tulossa musta 40-50 -l tyylinen harmaalla pallokuviolla. Hauskaa matkaa!

  3. Uusi lukijasi olen.Ostoharjoituksesi onnistui loistavasti. Kelpaa noilla uikkareilla kirmailla. Itse ostin lapselleni matkalla Kumpulaan niin JÄRKYTTÄVÄT uikkarit, että seuraavan koon ostan hyvissä ajoin :). No, asiansa ovat kumminkin ajaneet.

  4. Aah ihanaa!! Mäki haluun Tukholmaan. Kävin tuon tuostakin Tukholmassa shoppaas, kun asuttiin vain 150 kilsan päässä tosta ihnanasta kaupungista. Ne oli niitä kolmen pienen lapsen äidin keidas hetkiä. Yksin Tukholmassa koko päivän shoppailees ;)Siellä on vaikka mitä kivaa!! Ja hienoja juttuja löysit 🙂 Terkkuja Vaasasta!

Leave a Reply