Humputeltiin Stokiksessa

21 thoughts on “Humputeltiin Stokiksessa

  1. Heips, meidänkin oli tarkoitus lähteä Tukholmaan keskiviikkona, mutta tuli sitten kaikenlaisia esteitä. Oltais oltu samalla laivalla 🙂 Varpu on kyllä ison tytön näköinen, kun osaa jo seisoakin!

  2. Oijoi mitä ihania ostoksia. Noi karkit on tosi hyviä, kello on supermakea, Varpun leggarit ihanat, kaksi paitaa (sininen ja raidallinen) makeat, servetit supersöpöt ja vikan kuvan "aineet" mahtavan tyylikkäissä purkeissa. Alkoi tehdä mieli Tukholmaan shoppailemaan ♥

  3. Elä Pisarapilvi muuta virko. No kyllä se vielä vähän hupusta kiinnipitelyä tarvitsee, mutta hissun kissun askel jos toinennii. Tiinakaisa, niin tekee! Se on sellainen superlyhyt irtiotto arjesta ja kuitenkin on taas ihana palata kotiin. Ja ähky muistuttaa vielä viikon matkan jälkeen. Kiki, hih hii =)Pauliina, voi oispas ollut hauskaa ja jos vielä jotenkin oltas toisemme siellä tunsittettu. mainio idea!Hipsu, ihana kun jaksoit listata, kun mä matkasta väsyneenä en jaksanut kirjottaa noita =) Servetit on jo Varpun synttäreille ajateltu ja noi pullot on ihan tyhjät vielä…ostin siis Mujista täyttöpulloja uuteen kotiin. Nyt kipinkapin varaamaan vaan matkaa.

  4. oon jo niin kauan seurannu tätä sun ihanaa blogia, et 'pakko' jättää vihdoin kommenttiki 🙂 mukavannäkösiä shoppinkeja oot tehny! täältä löytyy aina kaikkea kivaa, kiitos!!

  5. oon niin kauan jo seurannu tätä sun ihanaa blogia, et 'pakko' jättää jo kommenttiki 🙂 mukavannäkösiä shoppinkeja oot tehny!

  6. Aivan ihania kuvia Varpusta, ja muutenkin! 🙂 Sama täällä, olis kiva mennä nimenomaan Siljan paatilla Tukholmaan – piiitkästä aikaa. Harmi etten pääse vielä samalla kokoonpanolla kuin te. 😉 Jotenkin erityisen ihana ajatus reissata lapsi-äiti-mummi -yhdistelmällä… 🙂

  7. Ihana kevätretki teillä!Minäkin sain tuliaisina 3m vihreää"Elefanterna"-kangasta. Siitä tulis kanskivoja norsuja. Minun ompelutaidoilla vaan tyynynpäällisiä.

  8. Aleksanterin äiti, nuo kengät on saatu lahjaksi käytettyinä, merkki Gliders – ei sano mulle mitään, mutta ihan älyttömän tukevat ja hyvin istuvat jalkaan. Niillä Varpu oppi seisomaan tukevasti samantien.

  9. I absolutely love your blog but this is my first time commenting. 🙂 You have such a fantastic snese of style. Great great finds! I keep seeing the round black and white plate/tray with triangles – may I ask who makes them? Thank you.

  10. Voi pikku Varpua, ihania kuvia! Ja hyvältä näyttää tuliaiset! Tukholma on mahtava mutta kumman rahaa vievä, mulla meni ihan mopo käsistä maaliskuussa siellä. Nyt ei osteltukkaan mitään vähään aikaan…Kettu

Leave a Reply