Perinnepeitto

Perinnepeitto on nyt se juttu. Minä haluan meidän makkariin tuon henkisen peitteen, joka pedattas napakasti peittämään puolet sängystä, niiko jalkopäähän. Muuten sitten näkyisi valkoinen päiväpeite tai lakanat. Ymmärrätte varmaan mitä ajan takaa. Nyt olisi kolme vaihtoehtoa, kotimainen Johanna Gullichsen, Donna Wilson tai Andrea Williamson. Miehen mielestä Donna Wilsonin mustavalkoinen Blah on kuitenkin paras (mitään tekemistä perinnetyylin kanssa. Miehet!)

Traditional blanket is The Thing! I’d like to have that kind of blanket to our new home. That would cover a half of the bed, white bed spread or bedlinen could see under it. Do you understand what I try to explain, heh. Here’s three nice ones: Johanna Gullichsen, Donna Wilson and Andrea Williamson. My husband thinks that Donna Wilson’s Blah-blanket is the best (nothing to do with traditional style. Men!)

8 thoughts on “Perinnepeitto

  1. Just tsiigasin tuota Donna Wilsonin peittoa tällä viikolla ja himoitsin sitä, telepatiaa! Mut hinnan vuoksi jouduin heittää hyvästit, toistaiseksi hi hii.Kettu

Leave a Reply