Kotiäidin messumatkaMinulla on jälleen käynnissä supersalainen suunnitteluprojekti, joten hieman hiljaiseloa ollut täällä. Tähän dissainmaailmaan syventyneenä tarjoan nyt tällaisen kotiäidin messumatkan. Kuten tiedätte Milanossa on juuri parhaillaan käynnissä iSalone-huonekalumessut, missä äitivarpunenkin on päässyt useana vuotena pistäytymään. Tänä vuonna tyydymme internetin tarjontaan. Kuppi espressoa viereen, Rai uno -kanava pauhaamaan ja eikun surffailemaan.

Nopealla vilkaisulla Patrician suunnittelemat matot GAN:lle ovat ehdottomasti jotakin. Foliotuolista en nyt sanois mitään ja Ikean Mammutti-lastenkalusteet ovat innoittaneet ihan isoja nimiä. Nuo on jotenkin uudenlaisia nuo pihakalusteet ja rautalanka “patsaat”. Enzo Mari on suunnitellut Artekille tuolin. Hienoa! Tulee mieleen ukin piharakennuksen nikkaroinnit.
I have a secret designing project going on so little bit silent here..As you know there’s iSalone-furniture fairs at Milano right now. Mother Varpunen has visited those quite a many times, but this year we have A home-trip-to-Milan. A cup of espresso, Rai uno tv-chanel and internet. Here we go!
Looks like that the best thing is the Patricia’s carpets for GAN. Aluminun foil chair looks really weird and looks like the Ikea’s Mammut- kids furnitures has inspired big names. Those first outdoor things looks nice. Enzo Mari has designed chair to Artek. Reminds me of grandfather in woodshed.

2 thoughts on “Kotiäidin messumatka

Leave a Reply