Muuttomyynti

KITSCH KITSCHENIN KUKKAKASSI
35X32 CM, KERNIÄ
20 E MYYTY

SHAKKI-TAMMI-MYLLY 8 E MYYTY

ALBUMI 5 E MYYTY

ALBUMI 5 E MYYTY

VANHA TERMOSPULLO
K. 40 CM
20 E

RÄIKYVÄ TAMTAM
10 E MYYTY

LAMPPU, MUOVIKUUPPA
25 E

Nyt tyhjennetään nurkkia jälleen. Tuollaisia isoja albumeja on askartelijoille. Tapetilla päällystetyssä valkoiset sivut ja silkkipaperi, mustassa mustat kartongit ja rullaselkä. Tamtamin vihreys on tuottanut miltei unettomia öitä, heh, joten kaupan on kuitenkin. Kantopalkkaa otan hieman omalle löydölleni. Vanha shakkikin on jäänyt täällä perheessä pelaamatta, kun eka erä päättyi perheriitaan. Ja muutakin löytyy ja lisää vielä Huuto.netissä ja siellä Vallilassa sitten toukokuussa.

Jos jokin kiinnostaa, niin laita meiliä: pikkuvarpu@gmail.com
Ostos pitäisi hakea itse Kalliosta ja maksaa tilille tai tasarahalla noutaessa.

Leave a Reply