Vaihtokehykset


Muistatte vaihtokehykset kultaisita 80- ja 90-luvuilta? Paljon muita pokia ei ollut, joten kaikki kuvat vaan nips naps kätevästi vaihtokehyksiin. Liukuvärjätyt sinimustat, keltamustat ja punamustat, lierihattuihin ja olkatoppausiin piirretyt naisfiguurit, poseerasivat sälekaihtimien edessä. Argh! Kiva kuvasarja. Mä olen päättänyt itsekseni, että vaihtokehykset ovat nyt in.
Löysin yhden divaariin menneen kirjan välistä tuollaiset kiinalaiset paperikuvat. Ohuen ohuelle paperille maalatut kuvat tuntuvat niin helposti hajoavilta. Lähdin etsimään klassikkokehyksiä eikä Tarjoustalo pettänyt tälläkään kertaan. Nyt on V:n huoneeseen muutama pikkutaulu valmiina.

PS. Toi alin on jo aika paha. Musta lohikäärme vaihtokehyksissä. Ei puutu kuin tribaalitatska.


Do you remember these frames from golden 80’s and 90’s? There wasn’t many others and these were so modern, he hee. Sliding-dyed blue-black, yellow-black and red-black drawed female figures with brimmed hat and shoulder pad posed in front of venetian blinds. Argh! Nice. I have decided that these frames are now in!
I found few chinese paper cuts. The thin paper gets broken very easily so ‘ bought classic frames for them. Now V has few new artwork in her room.

10 thoughts on “Vaihtokehykset

  1. Mä oon niiin out! Just möin kaikki vaihtokehykseni kirppiksellä ja loput meni kierrätyskeskukseen. Pitää lähtee metskaa takas.Kettu

  2. No kohta on taas kovaa huutoo vaihtarit.Miten simppeleiltä ne näyttävätkään.Kauniit kuvat oot niihin pistänyt, ihanan värikkäät.

Leave a Reply