PenikkatautiLokakuussa alkoi salainen kuvitusprojekti ja tuotos pullahti nyt uunista. Sukin ensimmäiset levynkannet ovat tässä – tät tä dät tä dää! Penikkatauti: yy kaa koo nee. Punkkia lapsille!

Tuo stailailu on vähän niiko veressä, mutta nyt pääsin sen lisäksi koittamaan taittamista. (Graafisesta suunnittelusta en kouluttamattomana puhuisi) Ja supersuuret kiitokset Pisarapilvelle valokuvaamisesta, sinun lätty odottaa täällä.
PS. Isi Varpunen soittaa kitaraa.
PSS. Levyä voi tilata täältä: http://www.myspace.com/penikkatauti
In October began a secret artwork project. Suki’s first cd covers are here! Penikkatauti: yy kaa koo nee. Punk for kids! I can do styling for sure, but now I tried also some (unskilled) graphic design. And super big thanks Pisarapilvi for photography, you’re cd is waiting for here. PS. Dad Varpunen plays guitar.
PSS. You can order cd from here:
http://www.myspace.com/penikkatauti

16 thoughts on “Penikkatauti

  1. Oih, meidän pikku B:n täytyy alkaa lämmitellä äkäseen suhdettaan Varpuun. Pääse hyvis ajoin nimmariapajille. On giltsi vaan aika stara familist. No, voi olla et B. rupee vaan cooliks poika bändäriks 🙂

  2. Minna, joo jotain treffejä voitas taas viritellä, heh. Aattele, kun anopit pääsis joskus sitten laittaan näiden kyyhkyläiste ensimmäistä yhteistä kotia ;)Ruusuliisa, la ois ollut levynjulkkarit. Olisitpa päässyt sinne edustamaan bloggareita. Mäkään EN TIETENKÄÄN PÄÄSE MIHINKÄÄN =)Catsi, kiitos, kiitos. Juu kuunteluun vaan. Veikkaan, että enemmän aikuisten kuin lasten makuun. Tästä on tuutulaulut kaukana!

  3. Piti vielä lisätä et onhan toi pakko meille tilata, ainakin Frida fanittais täysillä. Ja sovitaan vaik heti treffit, jos muutto, pakkaus ja tuunauskiireiltä kerkiät. Huomasin muuten et Tiimari myy 1.50€ niit pääsiäismunien sisuksia isossa pussissa. Jos vielä tarvit helistin projekteihin. Toi isit pääsee vaan kaikkiin kivohin juttuin kuulostaa vähän mun elämältä… Ööh onex mul on minifestaarii himas.

  4. mahtia! ihanat kannet, mutta mitäpä muutakaan voi odottaa sulta ja pisarapilveltä. 🙂 nyt on pakko tilata s:lle punkkia.

  5. Esba, heeh, hyvin huomattu! Mulla on toi kuva tallessa, kun oon jo harkinnut tuota pitkään. Ois niin kiva, mutta nyt en enään vanhaan kotiin enempää hamstraa. Jos vaikka Varpulle synttärilahjaksi!!Siitä Metrosta. Joo mä kävin siellä sivuiila ja eka piti tarkistaa voiko ne ees olla ne. Se on vähän kun meidän Sovella =)

Leave a Reply