Kellarihilleri
Toisen roskasta tulee toisen aarteita mummilan kellarissa. Ensimmäiset uuden kodin ‘uudet’ kalusteet valmistuvat pikku hiljaa. Mummi hoitaa V ja äiti puuhaa. Isi on ‘työmatkalla’ ja haisee salettiin palaverille kun kotiutuu. Saa nukkua lattialla.

Another man’s trash changes to another man’s treasure at grandparent’s basement. The first new home’s ‘new’ furnitures getting ready. Grandmother takes care of Varpu while mother paints. Daddy is on the ‘work trip’ and I’m sure he’ll stinks as a meeting when he comes home. Have to sleep on the floor I say.

10 thoughts on “Kellarihilleri

  1. Fanitan kellareita. Niissä on jotain kotoista, mutta myös vaaran tuntua!Näin jonkin aikaa sitten taloyhtiön roskakatoksessa vähän tuon tyylisen tuolin kuin kuvassa. Jo jättäessäni sen sinne arvasin, että harmittaa. Ja niin harmittaakin – ja isosti.

  2. Ihana toi pinnatuoli! Mä oon jo joitakin aikoja sitten ostanut 4 pinnatuolia. Musta maalikin on ostettu ja muut työkalut. Vielä en ole ehtinyt niitä remppaan :/ Upeita tuoleja! Tosi kivat kellari kuvat 🙂

  3. Tulee varmasti hienoa jälkeä, kuten aina. Ihana kun on tollanen ruuvipenkki (tai mikä ton nimi nyt on…. ööh). Joo, meil on iskä kans usein noil "rankoilla" työmatkoilla. Kellarit ja muiden "roskat" on muutes hienoja. Olen pelastanut muiden roskia kotiini ja tyytyväinen ollut. T: dyykkari

  4. Ihanalta näyttää. Odottelen mielenkiinnolla, että pääsette muuttamaan… Kivaa nähtävää tiedossa!Mukavaa maanantaita!

Leave a Reply