U U S I K O T I vol. 2

No niin. Otetaan uudelleen, mutta ei ihan niin avoimesti. Innokkaana laulelin liikaa, joten nyt sellainen yksityisempi versio uudesta kodista.
Löysimme siis 3h+k+parveke kodin, johon pääsemme muuttamaan kesäkuun alussa. Tietenkin aluksi pintaremonttia, joten varmaan juhannuksena olisi jotain kodinomaista näytettävää. Ja ettei remppaamisesta pääse niin helpolla, tulossa on putkiremontti ja samalla keittiön uusiminen palttia rallaa vuoden sisään. Mutta saapahan mieleistä.
Kun käytiin aiemmin tämä neliömääräkeskustelu, niin tämä meidän on nyt se kompakti kaupunkikoti eli jatketaan pienesti. Ne sataneliöiset eivät ole meidän (kukkaron) juttu. Mutta neliöt ovat pohjassa todella fiksusti, siinä syy, miksi roikuttiin kohteessa kynsin hampain. Tästä siis olimme jättäneet sen ensimmäisen tarjouksenkin.

Well. Let’s do this subject again, but not so openly. This is a private version of the new home.
So we found 3 room+kitchen+balcony to where we can move in the beginning of June. Of course first some renovating, so in midsummer here is something to show. Sure I will post some renovating stories too. And in this year we also renovate totally bathroom and kitchen, because there will be waterpipe repair coming.
I held earlier that debate of home’s square meters. This new home keeps old style: compact urban home in the city. The bigger homes are not ours (purse’s) thing. But the room plan is VERY good in this, that why we really wanted this home. It is the same apartment where we left one offer before.

8 thoughts on “U U S I K O T I vol. 2

  1. Onnittelut Varpusille uudesta kotipesästä!Se on hieno tunne, kun on saanut varmuuden uudesta kodista. Ja mitä kaikkea saa alkaa suunnittelemaan! Toivotan voimia remontointiin. Se on rankkaa, mutta palkitsevaa. Sillä eihän sitä unelmien kotia koskaan valmiina tule vastaan.

  2. Ihanaa, että koti löytyi aika nopsasti!Saako udella kaikkien galluppien jälkeen, paljonkos teillä tuo neliömäärä nyt sitten tulee olemaan?

  3. Kiva juttu Suki! Mun mielestä tila on yliarvostettua. Mä oon itse huomannut, että hyvin pärjää lastenkin kanssa vaikka neliöitä ei hirveesti olisikaan ja varsinkin jos on mielikuvitusta ja kykyä järjestää kunnon säilytystilat ja sitä sulla on!! 🙂 Meidän edellinen asunto ruotsissa oli tosiaan 3 h + keittiö ja meillä on 2, 6 ja 7 vuotiaat lapset. Hyvin oltais mahduttu. Meillä lapset nukkuu samassa leveässä sängyssä lukuun ottamatta 2 vuotiasta joka nukkuu meidän makkarissa. Investoitiin kivaan kerrossänkyyn jossa alapeti on 120 leveä. Siellä mun prinsessat nukkuvat kylki kyljessä;) Meillä ei lapsille ole omia huoneita tällä hetkelläkään. Ei ollut itsellänikään, kun mulla oli 5 sisarusta eikä siitä kukaan kärsinyt. Muutenkin olen huomannut, että lapset leikkivät mielellään olohuoneessa tai siellä missä tapahtuu. Aika harvoin omassa huoneessaan. Mutta tosi kiva juttu!On varmasti vaikea löytää siellä päin. Onnea uudelle kodille! 🙂

  4. Onneksi olkoon!Olen tietty utelias kuulemaan että mistäpäin löysitte ja minkälainen pohja teillä on? Parveke on UPEA asia!! Huom kateudesta vihreä!trv, 70 neliötä, Taka-Töölö ja 2 lasta ja 2 ikuista

Leave a Reply