TyyliniekatKäykääpäs ihastelemassa Edholm ja Ulleniusen tyyliä. Tuota suklaata kelpais nakertaa ja miksi minulta on mennyt ohi nuo Ikean kankaat. Varsinkin tuo alin. Voi mahotonta miten stailia ja minun makuun! Edholmullenius

You need to check what Edholm and Ullenius have done. That chocolate is in too cool package and why I haven’t notice those Ikea’s fabrics. Specially that lowest. How super cool style!

4 thoughts on “Tyyliniekat

  1. Häh, onks noi Ikean kankaita…no on ne Iksun näköisiä tosin. Saaks noita jo Suomesta, en netikasta ainakaan huomannut? Pari passelia kuosia, jotka väreiltään sopii pojan huoneen rahien päällystämiseen.

  2. Hei, minä missasin nyt tuon uuden kodin postauksen (otsikon ehdin nähdä), mutta onneksi olkoon! Kertoile jossain vaiheessa millainen koti löytyi!Ja kankaat ovat ihan sun näköisiä! Mukavaa pääsiäistä eräältä satunnaiselta vierailijalta!

Leave a Reply