Uudet kupit ja kipot


Nyt alkoi pakkaus. 2 kk etukäteen, mutta ihana käydä kaapit läpi rauhassa ja putsailla tavarat ennen kuin laittaa laatikkoon. Hullu. Järkkäri. Uuteen kotiin ei vanhat kärähtäneet paistolasta enää tule, uunin lämmöstä kulmansa sulattanut munakellokin saa jäädä. Kattilat voisi olla samaa sarjaa ja siivilä style ja kompaktin kokoinen. Tein jo ostoslistan, jonka toteutan kun olen myynyt vanhat (en siis niitä kärähtäneitä paistolastoja) ensiksi kirpparilla. Varasin juuri Vallilasta pöydän toukokuulle. Sunnuntaina 16.5. Varpusen äiti myy rojut pois, joten merkatkaa kalenteriin ja tulkaa hakemaan. Toisen roska on toisen aarre.

Now I started to pack. 2 months before, but I love to use time to empty cupboards, tidy things before I put those in the boxes. Crazy organizer. Burned spatulas won’t come to the new home, and melted kitchen timer is ready to trash can. Boilers could be the same series and strainer style and compact size. I already made a shopping list, which I make true when I first sold the old stuff at a flea market. I just booked Vallila flea market’s table for May. Sunday 16.5. mother Varpunen sells there, mark it to the calendar and welcome to buy. “Another’s trash is another’s treasure” or how would it say…

8 thoughts on “Uudet kupit ja kipot

  1. Kukaan ei ymmärrä minua kun haaveilen muuttamisesta (toki muistakin syistä) nimenomaan sen takia että pääsisi pakkaamaan ja käymään kaikki kaapit läpi ja luopumaan turhasta tavarasta. Ihan unelmaa! 🙂

  2. Oi, meidänkin pitäisi muuttaa, että minä pääsisin tekemään samanlaisen sortteerauksen. Turhan pitkään (yli 10 v.) ollaankin asuttu samassa paikassa. Se näkyy!Kiva, että laitoit uuden postauksen uudesta asunnosta! Mukavia pakkaushetkiä! =)

  3. Onnea uuden kodin löytymisestä :)Meillä ei ollut vielä tietoa uudesta kämpästä kun rupesin tekemään suurkevätsiivousta/roinan raivausoperaatiota. On ihanaa siivota kaikki nurkat ja kaapit ihan muutenkin, mutta kun on muutto tulossa niin samalla tietää että sit varsinainen pakkaaminen on niiiiin paljon helpompaa ja nopeampaa kuin ei tarvitse enää viime tipassa ruveta käymään kaikkea läpi ja miettimään et tarvitaanko me nyt tätäkin oikeesti. Yleensäkin raivausta kannattaa harrastaa aina kun on inspistä, kyllä se piristää vaikka ei ois muuttamassakaan…

  4. Mulla ei ollut mitään mahdollisuuta käydä tavaroita läpi ennen muuttoa, joten sitä teen parhaillaan aina vähän kerrallaan. Anoppi ja mun äiti pakkasivat suurimman osan meidän tavaroista pari päivää ennen muuttoautoa, kun mun piti olla raksalla. Se oli muutto hel..tistä 🙂 Meneekö muuten tavarat hyvin kaupaksi tuolla Vallilassa? Olis kiva nähdä se teidän uuden kodin pohja 🙂

Leave a Reply