K I I T O S K A U N I S


Kiitos kaikille U U D E N K O D I N -onnittelijoille. Minä en arvannutkaan minkälaisia Helsinki-tuntijoita teissä onkaan. Menin möläyttämään tuon korttelivinkin ja ihan kohta paljastuu liikaa. Ajattelematon hätähousu kun olen. Poistin edellisen postauksen, niin pysyy joku yksityisyys. Ei se mitään teille ihanaiset vakkarilukijat, mutta ihan koko maailman ei tarvii osata meille (sanoi rakas aviomieskin). Tottahan se.
Uuteen kotiin pääsemme alkukesästä ja eka tietenkin rempataan hulluna. Lupaan teille, että materiaalia on tiedossa. Mielettömät mahdollisuudet ennen-jälkeen juttuihin. Voi kääk! Mistä sitä nyt aloittaisi tuon suunnittelun…
Ostin Stockmannilta aiheeseen sopivaa teippiä.

Thank you all for congratulations of NEW HOME! I didn’t knew that there so many Helsinki-specialists. I slipped city block’s name and soon we don’t have any privacy left. I don’t mind that You, my permanent readers know more about us, but maybe whole world don’t have to know where we live (says also my dear husband), heh. That’s true.

We will move to the new home in early summer and first we sure do some renovating. I promise there will be much before-after material! Kääk! Where should I start the interior designing…

16 thoughts on “K I I T O S K A U N I S

  1. AC, höpö höpö, ei ollut =) Sinäkin olit yksi tuntijoista kyllä, mutta eihän se teijän vika ole. Ite kun on niin innoissaan, niin alkaa laulamaan heti eikä ajattele sen pidemmälle. Sitten tuo mies sanoi tuossa vieressä, että voitaisiin kulta kuitenkin nyt jotain rajaa pitää =)

  2. Paljon onnea uudesta kodista! Pohja näytti mahtavalta. Neliöt on tosi hyvin käytetty. Ja ehdin kans katsoa alueen sijainnin. Duunipaikkani on itseasiassa samoilla seuduilla. Kyllä siellä viihtyy 🙂 Ihanata, ihanata!

Leave a Reply