Eko-ostoksillaMeillä oli eilen V:n kanssa sisustusliikekierros. Tikau on muuttanut Vuorimiehenkadulle ja käytiin katsomassa uusi liike. Siihen yhteyteen tulee vielä pikkukahvilakin, mahtavaa. Voikun oli nätti ja paljon taasen ihanaa tavaraa tarjolla. Ostettiin Varpulle tuollainen söötti hippo, 21 e, joka aukeaa matkatyynyksi. Tietenkin luomupuuvillaa.
Iltapäivästä saatiin isi mukaan ja piipahdettiin vielä Kierrätyskeskuksella. Siellä törrötti 5 e:lla Tamtam-jakkara (Henry Massonnet 1968). Onhan tuo hurjan värinen, mutta mä uskon, että se löytää kyllä paikkansa…

Yesterday we took furnishings shop tour with V. Tikau has moved to the new address. Shop was pretty! I bought such a cute hippo, 21 e, to V. It opens as a travel pillow. And organic cotton of course.
Dad joined us in the afternoon and we went to Kierrätyskeskus. There was old Tamtam stool (Henry Masson, 1968) only 5 e. It’s almost too crazy color for me, but I believe it will find a place…

17 thoughts on “Eko-ostoksilla

  1. No olipas kunnon Tam Tam-löytö!Sanos nyt hei mulle kenen tuo Varpun ihana nappi-body on? Muistan nähneeni sellaisen kerran Design Torilla, mutta valmistaja ei tuu mieleen. Ja ihana on hippokin!

  2. Suki: minä olen myös valmis ostamaan TamTamin itselleni jos se ei tunnut sopivan teille. Olen etsinyt itselleni uutta pikkujakkaraa vanhan jo vetäessä viimeisiää ja kaiken lisäksi vihreä on lempivärini. Tuo sopisi meikäläiselle kuin nenä päähän!

  3. Upea löytö tuo Tamtam. Kierrätyskeskus on kyllä aarreaitta, en yleensä uskalla katsella huonekalupuolta kun mitään ei oikein mahdu minnekään. Ollapa isompi asunto.

  4. NIin olikin, papuhan se oli! thanks ja tuhannen isot onnittelut uudesta kodista. ei malta odottaa miltä Varpun huone tulee näyttämään ja mikä sattuma korttelin kanssa : DTodella iloinen teidän puolesta!

  5. Minusta tam tamin saa auki keskeltä. Tee siitä reservilelulaatikko. Laita ne lelut sen sisään joita ei ihan heti tarvitse ja sit Varpun uuteen huoneeseen yö tms pöydäksi. ONNEA UUDESTA KODISTA !!

  6. Heippa!Minäkin liityn Tamtamin ihailijoihin, mikä löytö! Jakkara, jonka voisi ostaa ihan oikeestakin kaupasta ja löytyi käytännössä ilmaiseksi. Hiukan kateellinen =)Ja onnea uuteen kotiin! Se kaikki muuttotohina ja kaiken suunittelu ja tavarat uusilla paikoilla…se on niiiiin kivvaa!T. Hannele

  7. Tam Tamin saa auki keskeltä. Me ollaan suunniteltu noita jo pidempään kylpyhuoneeseen, kätkis kiduksiinsa ne melko kaameet kylpylelut.

Leave a Reply