PiirustuskaappiKattokaapas mikä löytyi! Witreltähän saa kaikkea konttoritavaraa ja kalustetta, niin vilkaisin huvikseni mitä uutta sinne on tullut. Mamma mia mikä piirustuskaappi. Tuollanen olisi kyllä ehdottoman tyylikäs. Niitä itse piirustuksia ei ole kyllä niin paljoa, että tuolle olisi sellasta ihan oikeata käyttöä. Ja onneksi tuo valkoinen ei ole umpivalkoinen vaan kuulto, niin ei tarvinnut tilata ihan samantien. Pistetään myssyyn.

Check out what i found. Witre sells office stuff and things like that, so I just checked what new they might have. I found great drawing drawer. Isn’t it nice? That isn’t total white, it’s little bit translucent (?), so I didn’t order it right away, heh. And even we don’t have so many drawings or space to that.

11 thoughts on “Piirustuskaappi

  1. Sitä aina miettii että minne pistää säilytykseen ne ihanat lapset tekeleet ja tollanen lipasto on kyllä mielessä ollut ja monasti ja noissa on kyllä ihan tyyliäkin. Ikeassa on vähä vastaavantyyppinen kaappi, ei ihan noi iso kuitenkaan, Alex-niminen.

  2. Eikääh! Juuri tuollaista piirustuskaappia olen työhuoneeseeni kaivannut, mutta mistä sille löytyy tila? Se on rintiksen huonoja puolia, että huoneet on niin pikkuisia. Hmm, toive- ja mietintälistalle menee.

  3. Haluaisin vanhan vastaavan. Viimeksi keräsin vanhan matkalaukun täyteen lasten piirustuksia ja vein vinttiin. Vinttivarkaita taisi harmittaa, kun ei painavassa laukussa ollutkaan sen arvokkaampaa…

  4. Tuo on hieno! Mulla on samantyylinen laatikosto, arkkitehtilaatikosto taitaa olla nimeltään. Sinne mahtuu hyvin kaikki askartelumateriaalit niiden piirrustusten lisäksi. Vie vaan tilaa todella paljon.-tuutikki

  5. Olispas kätevä! Tuonne ne kaikki paperille tehdyt hengentuotokset on sullottu tunkkaseen Privat Case-jättisalkkuun. Olis ihanaa laittaa eri tekniikoin tehdyt omaan lokeroonsa ja kirjottaa laatikkoon etiketit.

  6. Hih, me saatiin viedä töistä remontin alta pois vanhoja puisia piirustuslaatikostoja. Ne on aika mageita, mutta vaativat paljon tilaa.. tällä hetkellä säilytän niissä lakanat, pussilakanat ja tyynyliinat.. 🙂

  7. This is a wonderful and needed find – thank you for sharing! Is it solid birch? I have just written for information because unfortunately I have never learned Finnish ;(Love your blog, by the way, and your darling Varpu!judith b.

Leave a Reply