Neiti Etsivät


Hei toverit, nyt minä haluan kolme tuollaista suurta, kannellista peltilaatikkoa, mutta mistä ihmeestä minä ne saan? Kokoa voisi olla noin 40 x 40 x 40 cm, siis saa olla isommatkin. Niihin tulisi kenkiä eteisessä. Ikeassa oli joskus tuollaiset sinkkiset eikö vaan, mutta eipä ole enää. Maalaisin ne vaikka itse mustiksi. Ehdotelkaa, jos muistatte jossain nähneenne. K I I T O S .

Ja anteeksi, jos joidenkin kommentit eivät ole tulleet julki viime aikoina. Bloggeri hämää, että minulla on julkaisemattomia kommentteja, mutta kun menen sinne, niin tyhjää täynnä. Outoa.

Have anyone seen this kind of boxes? I would need three boxes for shoes, but can’t find. I remember that ikea had few years ago something like this, grey if I remember correctly. But no more…

5 thoughts on “Neiti Etsivät

  1. Kiitos ihanasta blogista!Mä metsästin juuri samoja sinkkisiä säilytyslaatikoita, mutta huonolla menestyksellä. Ostin aiemmat laatikkoni Ikeasta, mutta nyt niitä ei sieltä tosiaan saa. Harmi. Ovat ihan super-säilöäjiä pienissä tiloissa.Onnea metsästykseen!

  2. Voi, katselin juuri kellarissa käydessäni, että meillä on tuollainen Ikeasta ostettu tyhjänpanttina. Harmi kun asun kaukana, voisin lahjoittaa pois tilaa viemästä.

  3. Vielä puolisen vuotta sitten sinkkistä isoa peltilaatikkoa sai Vantaan Ikeasta, mutta ei Espoosta. Kuten he itse asian tuovat esille, niin Espoon Ikea on vain Ikea-kioski, koska on niin pienet tilat ja Vantaalla on paremmat valikoimat. Oletko kokeillut sieltä?

  4. Sari; ei löydy Vantaaltakaan. Taitaa olla poistunut valikoimista. Harmi, itsekin moisia olen metsästänyt jo jonkun aikaa…

  5. Hei vaan! Huomasin nämä jo vuoden vanhat postaukset/kommentit täällä mut ajattelin nyt silti ilmoittaa, että mulla on varaston kätköissä kaksi tuollaista ikean metalliboksia, joita Suki ja kommentoijat ovat kaipailleet. Muuthan tästä ei nyt infoa saa kuin itse bloggaaja mut silti..jos vielä kiinnostaa niin olen hankkiutumassa eroon noista bokseista. Saa laittaa kyselyä osoitteeseen moodswing.helsinki(at)gmail.com. Muutoin menevät kirpparille myyntiin asap. Heippa!

Leave a Reply