Hyvä sunnuntai
Hyvää huomenta. Meillä on nyt ollut viikon uusi rytmi. Varpu ryhtyy nukkumaan 19:30 ja herää aamulla kuuden aikoihin. Mitään opettelua tähän ei tullut, yksi ilta hän vain torkahti vellin jälkeen ja heräsi aamulla. Se meni helposti.

No asuntoasiat eivät sitten menekään helposti. Me ollaan kierretty nyt niin monta näyttöä että. Käyty vilkaisemassa uudet heti ja niiden välissä kuukausi tolkulla myynnissä olleet asunnot. Ilmoitukset on selattu satakymmenen kertaa läpi, jos niistä nyt kuitenkin ois johonkin. Ihan oksettaa. Aamukahvilla lohduttaa tuo Tukholmalaisten kyyhkyläisten opus.
Käytiin muuten joku aika sitten katsomassa se M.C. Escher. Menkää ihmeessä viettämään sunnuntaita sinne, jos ei ole muuta. Me mennään mökkimessuille.
PS. Kiitos kaikille kaiutinasiantuntijoille. Käytiin eilen koekuuntelemassa ja nyt ovat loppusuoralla Aureliat ja Amphionit. Kiitos, kiitos korvaamattomat!

Good morning. We have now a new rhythm. Varpu gets to sleep about 19:30 and wakes up in the morning at 06:00. We didn’t have any learning to this, one evening she just fall a sleep after gruel and woke up at the morning. It was easy.
Well things with new home do not go so easily. We have visited tens apatments at all around downtown. New ones and those which been weeks on sale. Nothing. We have read announcements hundred times if there will be something what we haven’t notice. Makes me sick! This book brings comfort to our morning: Stockholm’s love apartments.
Some time ago we visited M.C. Escher’s exhibition at Amos Anderson. Go to spend the Sunday there, if you don’t have anything else. It’s nice one! We will go to the “summer cottage -fairs”.

9 thoughts on “Hyvä sunnuntai

  1. Hyvät aamuvarpuset, meillä tämä aamukerho on kokoontunut jo tovin. Hereillä ollaan klo: 6 kuin pieni tikka. Käyn varmasti katsomassa tuon Echerin. Oli ojatukseni kirjoittaa siitä jokin aika sitten mutta ajattelin että ei ketään kiinnosta, kunnes huomasin seuraavana päivänä tuon Aamoksen ilmoituksen.

  2. Aamukahvi mukisi on ihana! Voi kun mulla olisi yhtään enempää tilaa kaapissa niin ostaisin tuollaisia muutaman samantien 🙂

  3. Goodmorning from Amsterdam! My little baby girl is an early bird too. It was 5 o'clock this morning – well officially 6, since we have swtiched to summertime tonight. Loved your post. Have a good day and good luck with the apartment hunt.Best, Julia

  4. Meiltäkin löytyy yksi kappale pieniä aamuvirkkuja, äiti ei ihan vain jaksaisi aina nousta kuudelta… Kerrankin olen siis tyytyväinen kesäaikaan siirtymisestä, eli rytmi toivottavasti järkevöityy ja nukkumaan mennään myöhemmin (jotta isäkin ehtii kunnolla nähdä vauvaa viikolla!) ja herätään myöhemmin.

  5. Escheriä ollaan menossa katsomaan koko pesue, kunhan keritään – mahdollisesti pääsiäisen pyhinä. Meilläkin tyttö herää klo 6. Äiti olisi iloinen, jos hiukan myöhemmin… Nukkumaan kun mennään vasta 21 aikoihin.

  6. Hyvät valinnat loppusuoralla musapöntöistä; meillä on Amphionin Argon 2:et tv-huoneessa(hyvin samannäköinen kuin Ion, mutta terävät kulmat kun Ioneissa pyöreät) ja niiden kanssa Bosen järjestelmä muissa tiloissa (keittiö, oh).

Leave a Reply