Paja
Lupasin palata myöhemmin siihen perjantaiseen Marimekon tapahtumaan. Tiedätte Juju ja Maja -kirjat eikö vaan? Tai jos ette, niin ottakaa selvää välittömästi. Kirjojen tekijä Mari Savio on nyt järjestänyt ensimmäisen Paja-tapahtuman Marimekon kanssa. Juju, Maja ja Paja. Hyvät nimet! Me oltiin vähän niiko koekaniineina Vn kanssa Pajassa. Siellä puuhastellaan aina jokin hauska tuote, jonka on ennalta suunniteltu, ohjeet ja kaavat saa paikan päällä ja kankaat tietty Marimekolta. Hauskinta tässä on se yhdessä puuhastelu. Ompelukoneet surrasi, ku ensimmäisessä Pajassa teimme tuollaiset vinkeät pehmo-oliot! Isommat lapset tekevät itse, meillä ei V ihan vielä kyennyt, joten äiti auttoi.
Pajoja tulee jatkossa lisää ja ettei ois pelkästää meidän äitien ja lasten iloksi, niin niitä tulee vissiin sellaisia muoti- ja sisustusaiheisiakin.
Mukavan yhdessäolon lisäksi saatiin tapahtumasta vielä mahtikassillinen kaikkea ihanaa: Marimekon kankaita ja tuotteita, Marin Maja-kirja sun muuta. Eilen vielä tulla tupsahti Kati Rapian (kirjojen kuvaaja) ottama kuva Varpusta ja hänen “lintukirpusta”.
(Nuo harmaat faggarit ostettiin Vlle perjantaina, siksi kuvassa)

I promised to tell you later about that Marimekko’s event. Do you know Juju and Maja-books? if you don’t, you should do it immediately. Book’s writer Mari Savio has now held the first Paja-workshop with Marimekko. We took part in it last Friday. We made pre-designed little product there. It sure was fun! Sewing Machines sang when kids made their own creatures. V couldn’t do her own so mother helped. These Pajas won’t be only mothers and childrens delight – interior design and fashion Pajas are coming soon. Yesterday we got Kati Rapia’s picture of Varpunen (=sparrow) and “bird flea”. Thank you!
(We bought those grey faggars = jeans+leggings on Friday to V)

7 thoughts on “Paja

  1. Voi miten ihanan kuulonen tapahtuma ja Varpu on niin suloinen, mun junamatkakin sillon sujui iloisesti kun olin niin hymyssäsuin ku Varpu oli niin söpöliini. Meijän kolmivuotias sanoi synkkäri-iltanaan, että "äiti, sitten kun minä olen iso, niin minä kyllä ompelen sinun kanssa!" eli mikä voiskaan olla ihanempaa ku osallistua vaikka tollaseen Pajaan yhdessä, vaikka nyt kolmivuotiaanakin 🙂

Leave a Reply