Arvonta suoritettu


Aamupalalla, muussatun banaanin lomassa, suoritimme arvonnan. Koska kommentoijia tähän pinta-ala-aiheiseen gallupiin oli paljon, päätimme jättää lappujen askartelun väliin ja siirtyä matemaattisempaan malliin leikkinumeroilla. Tällä epäloogisella arvonnalla selvitimme kommentoijan sijanumeron. Ensiksi Varpu arpoi onko voittajaluku ykkösiä, kymmeniä vai satoja. Alkukarsinnan voittajaksi selvisi kymmenluku. Sitten arvoimme kaksi numeroa, ensin tuli 1 ja sitten 2. Aika järjestelmällinen onnetar.
Tidit tidii eli voittaja on kommentoija nro 12. Laitappa Elosalama meiliä, niin kultainen kirjanmerkki Varpunen lennähtää luoksesi. (Huom. ei aitoa kultaa).
PS. Äidillä on todella terveellinen aamiainen.

This morning we had huge lottery breakfast with mashed banana. We got so many comments that we decided to forget a lottery tickets. We made the lottery with Varpu’s play numbers. This illogical lottery clarified commentator position number. It was mathematically too difficult, so I don’t even try to explain it in English, heh hee. Something about ones, tens and hundreds and after it ten’s different numbers. Anyway winner is commentator number 12! (Systematic Lady Fortune) Elosalama, send me a mail and golden sparrow bookmark flies to you. (Note: not real gold).
PS. The mother had very a healthy breakfast.

4 thoughts on “Arvonta suoritettu

  1. Hauska peltipurkki! Se näytti jotenkin tutulta, ja jostain mielen syövereistä tuli esiin, että jollain ystävälläni lapsuudessani oli sellainen. En olisi ikinä muistanut purkkia, jos en olisi sitä nyt nähnyt. Kiitos lapsuusmuistosta!

  2. En muista olenko jo aikaisemmin kommentoinut, mutta olen blogiasi seurannut nyt muutaman viikon, ens alkuun lukaisin koko blogin alusta loppuun. Aivan ihana blogi, ihania kuvia ja suloinen pikkuneiti!Minulla on tuollainen samanmoinen ihana kukkarasia – aidin vanha .Pohjassa mustalla permanenttitussilla kirjoitettuna alkuperaisomistajan nimi.

Leave a Reply