Synttäreillä

12 thoughts on “Synttäreillä

  1. Mar3ngi,niissä on sellasta maapähkinävoi-tomusokeri-margariinitahnaa. TODELLA hyvää.Juu mekko söötti ja niinkuin Anonyymi totesi, että epävarpusmainen. Tää on meidän ainoa rimpsularuusuhörtylämekko, hih hii. Saatiin se aikanaan lahjana yhdestä hauskasta tapahtumasta. Välillä on ihan kiva näyttää tytöltä, vallakin kun viikolla Stockmannilla äiti sanoi lapselleen, että älä häiritse, kun poika syö. poika = meidän Varpu.

  2. Meidänkin neitiä (2,5 kk) luultiin eilen perhevalmennuksessa pojaksi, ehkä pitäisi olla enemmin rimpsua ja vaaleanpunaista? 😛

  3. Joo, sama täällä! Kaihdan vaaleanpunaista ja vaaleanlilaa ja tytöthän pitäisi hukuttaa niihin ja Hello Kittyihin. Meidän tyttö on aina poika ja Ruotsissa se paljastuu heti, kun ihmiset kysyy että kuin vanha "han" on.

  4. Voisitko mitenkään julkaista tuota cupcake-reseptiä?? 🙂 Tarvitsisin allergiselle lapselle hyviä leivonnaisreseptejä (maidoton/munaton). Olet antanutkin täällä kirjan nimen, josta cupcakesit löytyvät, sekä linkin, mutta ilmeisesti ei tuota opusta enää saa (ainakaan en löytänyt netistä). –Linni

  5. Suklaa cupcakes2,5 dl soijamaitoa1 tl omenaviinietikkaa1,9 dl sokeria0,8 dl öljyä1,5 tl vaniljasokeria2,5 dl vehnäjauhoja0,8 dl kaakaojauhetta3/4 tl soodaa1/2 tl leivinjauhetta1/4 tl suolaaSekoita keskenään maito ja etikka. Anna tekeytyä muutama minuutti. Lisää sokeri, öljy ja vaniljasokeri. Sekoita niin, että alkaa vaahdota. Lisää kahdessa erässä keskenään sekoitetut kuivat ainekset. Sekoita sen verran ettei isoja sattumia jää. Pienet ovat ok. Täytä vuoat 3/4 täyteen. Uuni 175 °C 18-20 min. Anna jäähtyä täysin ennen koristelua.Suklaakuorrute1,25 dl margariinia pehmeänä 1,25 dl kaakaojauhetta 6,25 dl tomusokeria3 rkl soijamaitoa1 ½ tl vaniljasokeriaVatkaa margariini kuohkeaksi. Lisää kaakao ja vatkaa hyvin. Sekoita joukkoon ½ cup tomusokeria kerrallaan, vatkaa hyvin ja lorauta vähän soijamaitoa, joka välissä. Lopuksi lisää vaniljasokeri ja sekoita kunnes kevyttä ja kuohkeaa n. 3 min.Koristeeksi mitä vain suklaista tai tuoreita marjoja, kirsikka, vadelma jne.Herkkuhetkiä!

Leave a Reply