K I I T O STuo mun edellinen postaus oli suksee! Kiitos kaikki, kun vastasitte – teitähän on ihan hirmusti. Ja miten mielenkiintoista lukea kaikkien teidän asumismuodoista. Lopputuloksena se, että me asutaan kyllä superpienesti teihin moniin verrattuina, mutta tää taitaa kuitenkin olla se meidän juttu. Olen niin kiitollinen ja innoissani aktiivisuudestanne, että järjestän tuosta arvonnan. Keksin jotain pientä palkinnoksi ja suoritan sen huomenna.

Meillä oli oikea aktiiviviikonloppu. Perjantaina oltiin Marimekolla puuhastelemassa ihan älyttömän hauskassa tapahtumassa, josta teen ihan oman postauksen lähipäivinä. Kotona tehtiin pahvilaatikosta robotti, mikä ei ollut suksee. Varpua ei naurattanut.

Eilinen sunnuntai meni sitten jälleen asuntonäytöissä. Kolme kotia kierrettiin – anti surkea. No Töölössä liikuskellessa satuttiin vanhan tavaran liikkeen muuttomyyntiin. Löysin Tapiovaaran Lukki-tuolin (1951) kahella kympillä. Käsinojiin täytyy vaihtaa uudet kankaat, muuten aivan priima. Lukki-tuoli on aikanaan suunniteltu Helsingin Teknillisen Korkeakoulun opiskelija-asuntoihin Teekkarikylään, joka valmistui 50-luvun alussa. Tuolin uutuus oli yhdistelmä muotoon puristettua vaneria ja taivutettu metalliputki.

My last subject was a success! Thank you all for the comments. It’s so interesting to read all your way of living. The end result is that we live in super small home compared to many of you, but I guess it’s “our thing”. I am so grateful and excited about the activity so I will organize lottery. We find out the winner tommorrow. And the price also, heh.

We had a real active weekend. We took part in one very nice happening at Marimekko on Friday, I write about it later. At home we made a cardboard box robot, which was not so success. Varpu didn’t laugh.

Yesterday we went to the housing of displays again. We checked out three homes – yield: poor. Well at Töölö we found one antik shop’s “moving sale”. I found Tapiovaara’s Lukki-chair (1951) 20 euros. Chair’s arms will need new fabrics, otherwise it was very good condition. Lukki-chair is designed for the Helsinki Technical University’s Student Village, which was completed in the early 50s. The chair was the novelty of the combination of molded plywood and bent metal tube.

14 thoughts on “K I I T O S

  1. Hah.. Mä istun itse asiassa just Lukilla. Ostin sen joskus kierrätyskeskuksesta talteen parilla eurolla, mutta en ole jaksanut selvittää suunnittelijaa. Nyt selkisi sekin. 🙂 Kiitän ja kumarran.Niin ja robotti on kyllä hieno. Ehkä Varpukin arvostaa myöhemmin. Niin ja en ole tainnut aiemmin blogiisi kommentoida, lukenut olen kyllä aika pitkään.

  2. Apua. Mainio robotti 😀 Tuosta arvonnasta että osallistuuko siihen nyt siis kaikki jotka vastasivat asunnon koko kyselyyn? Tahtoisin mukaan arvontaan 🙂 Vaikka minulla ei koskaan oikkeen onnea olekkaan ollut. Mistästä tietää jos ei kokeile.!

  3. Kappas se olit sinä!Olin kuulevinani, kun puhuit Ihastuttavasta Varpu -tytöstä, mutten ollut varma…enkä kehdannut kysyä.Oltiin siis samassa Juju -tapahtumassa!

Leave a Reply