Thank you Tiger!

7 thoughts on “Thank you Tiger!

  1. Sanna, et haluais tehdä mun kaa yhteistyötä? Voin piirtää kaavan ja sä sahaisit meille molemmille tuollasia alustoja! Voisin hoitaa puutavarankin, mutta sen postittamiseen täältä sinne ja takas taitaa tuoda turhia kuluja. Eli jos sulta vielä löytys puutakin sieltä päästä, niin maksan täältä päästä. Nuohan ois hauskoja. Tekis 4 leipäalustaa molemmille. Sellainen joskus toteutettavien projektien -listalle? Niiko korvan taa.

  2. Hih, edelliseen postaukseen haluan kommentoida, että nyt aukesi Varpuselle ihan uusi maailma :D, kun pääsee käsiksi äidin ja isän tavaroihin, eikä tarvitse tyytyä vain omiin. Meillä nostetaan kaikki mahdollisimman korkealle noilta kolmevuotiailta kaksosilta, sillä ovat sellaisia täystuhoja, ettei mitään armoa sille mikä on äidin ja isin.

  3. Ihana leikkuulauta. Pitääkin laittaa korvan taakse, kun seuraavan kerran menee kotipuoleen niin laitetaan isän saha laulamaan.

  4. Hups, nyt vasta huomasin käydä lukemassa tän ketjun… Joo Suki, korvan taakse ja "joskus toteutettavien listalle" mahtuu kyllä! Meillä ei ole autoo, joten isompien matskumäärien roudailuun tarttee apulaisia, eli jotkut jutut etenee siksikin vähän hitaasti. Niin ja sanottakoon, etten sentään ihan puusepän tasoista jälkeä taida tehdä… 🙂

Leave a Reply