Kaaos. Täältä tullaan!

Nyt se on alkanut. Mikään ei ole turvassa. Omat lelut ei kiinnosta, alahyllyt tyhjiksi, pahvit ja pullot keräysastioissa on niin paljon mielenkiintoisempia että! Samoin nuo jättiläishelmet, niin ihanat. Tervetuloa kaaos, sinua onkin odotettu.
Katsokaa mitä marssi ikkunan alta jono, kun pakkastilannetta vilkaisin. Oho.

Now it has started. Nothing is in safe anymore. Own toys are not so interested than cardboards and glass bottles in a recycle boxes. So are those mothers huge pearls, so lovely. Welcome chaos, we’ve been waiting for you.
Take a look what I saw from the window. There were many of those. Oops. Scary at the morning.

8 thoughts on “Kaaos. Täältä tullaan!

  1. Hih hih.. Muistan niin elävästi tuon vaiheen. Kyllä välillä otti aivoon kun juuri kerätyt tavarat revittiin samaa kyytiä alas. Onneksi se on ohi menevää! Mutta kyllä sotkeminen sujuu hienosti myös 3 ja 5-vuotiailtakin;).-Tuittu-

  2. Tuttu juttu meilläkin. Tyttö on ehdottomasti sitä mieltä, että ruma lattiamateriaalimme tulee peittää kaikenlaisella tavaralla, jota omituiset vanhemmat ovat laittaneet _laatikoihin_. Sehän kuuluu siis lattialle!

Leave a Reply