Tarjous jätetty
Kääk. Nyt jännittää. Jätettiin ensimmäinen tarjous.
Oli uusi kotimme sitten mikä, sinne tulee tämän sorttinen seinävalaisin tai kaksi. Riippuu mallista ja koosta ja tilasta. Tuleeko muita mieleen? Tolomeoa en halua, kun se on niin nähty ja ankee.

Kääk. I am excited. We left an offer about new apartment.
What ever our next home will be, there sure is this kind of light or two…depends on the model and the size and about room. Do you remember any other designs? I do not want that Tolomeo cause it’s so seen and to, when it is so seen and gloomy.

23 thoughts on “Tarjous jätetty

  1. toivotaan parasta! saatte sen jos se on teille "oikea", niin mä aina ajattelen 😀 eli jos ei tärppää niin jotain vielä parempaa odottaa kulman takana. mut toivotaan et tärppää!!muhku

  2. Mul on sulle lamppuehdokas, nimeä en nyt muista… Aero myy. Matta musta, super hieno ja kallis (ranskalainen). Seinään kiinnitettävä ja sellaiset soikeat, kolmiomaiset kuvut. Kolme lappua… Raksuttaako sulla… En muista nimeä mutta hieno on.ONNEA asuntoasioihin yhä !!

  3. Oijoi, peukkuja asuntoasioiden suhteen! Se on jo paljon kun löytyy kohde josta voi jättää tarjouksen :). Onko kohde jossain nykyisen kodin lähellä?Aivan ihania lamppuja suunnittelet 🙂

  4. Hyvä postaus, kun eilen juuri teimme lopullista valaistussuunnitelmaa ja varattiin ruokapöydän päälle 2 paikkaa kattovalaisimelle varmuuden vuoksi, jos upotettavat spotit eivät riitä valaisemaan kun saarekkeen ylle tulee roikkuvat "retrovalaisimet". Ja niiden valasimien pitää olla säädettävät ja tosiaan Tolomeo on niin kulunut, tuossa oli muutama YES YES.Toivottavasti tarjous menee läpi.

  5. Heippa, Sofia täällä sairastaa flunssankourissa. Noloa sinällään, kun vain tämä viikko olisi ollut töitä ennen äippälomaa…Torstaina koitan päästä vielä loppurykäisyyn. Tuli mieleen, onko Sukin kokeilevassa keittössä tehty linssikeittoa? Rupee ideat loppumaan,kun kipeänä kokannut hernekeittoa, kesäkeittoa, nakkikeittoa, pinaattikeittoa..Mies jo luovutti ja haki pitsaa..No se hänelle suotakoon. Eli siis linssikeiton reseptiä metsästän, muutkin toki voi kommentoida?T;Sofie

  6. Sofia,Meillä tehdään linssikeittoa usein:- Huuhtele linssit kylmällä vedellä (tulee sellasta vaahtoa keiton pintaan, jos ei hyvin huuhtele). Silppua pari sipulia kuutioiksi ja keitä linssien kanssa kasviliemessä. (Vesimäärä + linssimäärä tuntumalla purkista).- Kaikki vaan kattilaan samaan aikaan ja keittele kypsäksi. Helppoa!- Syö ruokajogurttisilmän kanssa ja tuoretta kauraleipää! Nam! Sait muistutettua, niin miäkin teen tänään!

  7. Minnalla sama valaisinsuosikki kuin minulla, Aerossa olen juuri siihen vuosia sitten ihastunut. Juuri tuossa aamupäivällä etsin kuumeisesti suunttelijan ja valaisimen nimeä netistä, sitä kuitenkaan löytämättä (etsin jopa Helena Karihtalan nimellä, koska muistelisin hänen kotonaan olleen tuon valaisimen, ja koti esiteltiin juuri jossain sisustuslehdessä…?)Täytyy vielä selata kirjoja, josko sieltä löytyisi.

  8. Kivoja lamppuja:) Toivotaan että tarjous menee läpi!Sofia: Mun blogissa just julkasin superhelpon linssisopan ohjeen, käy tsekkaan!

  9. *hih hih* kommentille "se on niin nähty" taitaa olla alan sisäistä slangia… 5 euroa sille joka kävelee artekiin ja sanoo myyjälle "nämä teidän tuotteet on niin nähtyjä" onnea asuntokauppaan, kun oikea tulee kohdalle niin sen sitten saa=))

Leave a Reply