Toiveikkaana

Joku kysyi joskus onko mitään Varpun huoneen wishlististä toteutunut. Yksi on ainakin, nyt kun vihdoin viimein siihen löytyi kehys. Violetin juliste on odottanut rullalla, kun ne Ikean Ribbat ovat aina loppu. Eilen sitten äiti teki sisustusostoksia Prismassa. Siellä oli valkoiset 50 x 70 cm:n kokoiset kehykset 14,90 e ja niin saatiin juliste seinälle.
Isi lähti äsken vaunuttelemaan Varpun kanssa ja katsomaan ulkoa päin yhtä uutta kotiehdokasta. Menemme iltapäivällä näyttöön. Toiveikkaana kuvasin äsken jo heihei-kuvia tästä kodista.
Iltapäivällä pääsen katsomaan Pisarapilven pienen pientä vauvaa. Voimia ja jaksamista sinne kaikille ihanuuksille!

Someone asked have I got any of Varpu’s rooms wishlist. Yes I do, one poster, and now I finally got frames to it. Ikea’s Ribbas are always out of stock, so I bought white ones from Prisma (Finnish walmart).
Daddy went out with Varpu to see one new apartment. I wish that would be the one! I believe in it, so I took bye bye -photos of our too little home.
This afternoon I’ll see Pisarapilvi’s very tiny baby. I wish all the best to them!

10 thoughts on “Toiveikkaana

  1. Kotinne on niin kaunis ja persoonallisella tavalla sisustettu. Olisipa pitänyt aiemmin mainita että kun asuntonne tulee myyntiin niin mainosta siitä blogissasi, voinko udella löytyikö ostaja välittäjän kautta vai oliko ehdokkaita jo tiedossa?White is beautiful

  2. Meillä on tuo samainen ihana juliste, mutta kehyksiä en sille vielä ole saanut hankittua. Nuo valkoiset sopivat siihen tosi kivasti!

  3. Oijoi, jännittävää. Toivottavasti uudessa kodissanne on ainakin 10 huonetta, jotta huippuja ideoitasi on monta huonetta täynnä meidän iloksemme katseltavana :D!

Leave a Reply