Ulle dulle dof


Vaunulenkillä löysimme meille uuden liikkeen: Ulle dulle dof. Siellä oli juhlat, sattuipas sopivasti. Käyntikortti oli askarreltu vanhasta muistipelikortista. Ihana.

Today we found new shop to us. Ulle dulle dof sells vintage baby clothes. There was aparties, what a coincidence! Business card was made of old memory game card. So lovely.

5 thoughts on “Ulle dulle dof

  1. Onpa hauskan näköinen putiikki!Enpä ole ennen huomannut!Täytyy ehdottomasti mennä käymään…Olen muuten uusi lukijasi pari kertaa käynyt.Nurjat-Jonnalta löysin tänne.Kiva ja raikas ja staili blogi hieman erilaisesta perhe -arjesta, kuin minun nykyään.Tunnistan ja muistan tämän … kun asuttiin Helsingin keskustassa esikoisen kanssa …

  2. Voi kun ihania jutskia. Tuo pikkuihmisen hamonen on niin <3 Oli kiva lukea edellisestä postauksesta, että teidän kisu on paremmassa kunnossa. Toivotaan pikaista paranemista!Ollaan muuten samassa tilanteessa kuin tekin eli kotia vaihtamassa. Meillä on tilanne hieman toisin päin eli uusi koti on jo tiedossa, mutta vanhalle ei vielä ostajaa… Mutta jännityksellä ja mielenkiinnolla seuraan täältä blogistasi teidän muuttoa! Jaksamista kaiken sen muuttohärdellin keskelle 🙂

Leave a Reply