Ai kun hyvä.
Uskokaa tai älkää, mutta meidän Kasperi-kissa lihoo ja vointi paranee silmissä. En tiedä on hetken huumaa kortisonilääkityksestä vai olisiko kuitenkin jokin ihmeparantuminen kyseessä. Ei nyt liikoja elätellä toiveita, mutta katsellaan.
Muutenkin oli mukava päivä. Teimme tänään vaunut rattaiksi ja lähdimme tyyppaamaan vekottimen. Ihana aurinkoinen keli ja V tykkäsi, kun näki kunnolla. Nähtiin Riti-tätiä ja V sai tyylikkään ruokalapun (jollainen jo yksi talostamme löytyy) ja äiti musta-valkoisen Marimekon säilytyspussukan. Pitää keksiä mitä siinä pitäisi, sujautin nyt alkuunsa nuo vaipat siihen, ni kylläpäs näyttää styleltä. Työpöytää järkätessä pinosin teippirullat.

Believe it or not, but our Kasperi-cat gets weight and feels much better. I’m not sure will it be cause of a cortison medicine or a miracle healing, but keep the thumbs up!
Anyway had a nice day. We took a walk in a wonderful sunny weather. We met Riti-aunt and V got an elegant dining patch and mother got black-white Marimekko’s fabric basket. I’m not sure what I will keep on it, but now I put the diapers – looks very stylish. Same time I organized tape rolls…

One thought on “Ai kun hyvä.

  1. I love those suitcases from Marimekko. I actually love Marimekko. Everything else than the classic flower-print. I love finnish design and interior. And I love yoyr blog. Have a lovely week-end. Good to hear your cat is better. ye!

Leave a Reply