LehtiäHuomenna on uuden asunnon katselmus. Se ei vastannut mihinkään aiemmin määräämiin hakutoiveisiin, mutta näin se vaan muuttuu. Jännää. Onnistuisipa.
Pidettiin äsken vähän lukuhetkeä luumusoseen verran. Va hävetti likainen naama. Kaksplussassa on V ja Kasperi, sööttiä, sööttiä. Milkissä taasen niin ihania muotireleitä että. Tuollaiset boyfriend farkut haluu sekä äiti että tytär. Ootahan vaan V kun kasvat!
Meillä on muuten alkanut eroahdistus.

Tommorrow we’ll go to see one apartment. That wasn’t anything what we first said about new home, but I seems very very nice anyway. I wish it will be the one!
We had a magazine moment with plume jam. V didn’t want any photos with dirty face. There’s a pictures of V and Kasperi at latest Kaksplus-magazine. Milk-magazine was full of cool fashion pics. Both mother and V wants those boyfriend-jeans! I can’t wait the V grows!

7 thoughts on “Lehtiä

  1. Varpu on aivan ihana. 🙂 Piti ihastella lähemmin kaupassa. Esiintyykö Varpu lehdessä paremminkin kuin kannessa?t: Mari, joka lähestyi s-postilla. 🙂

  2. Rumbo,Mä olen tilannut sen. Helppoa ja suht'koht edullista.Mari,ei Varpu sentään kannessa oo, siellä sisäsivuilla lemmikkijutussa kuvanauhassa on otoksia Varpun ja Kasperin touhuilusta.

  3. Ai! Mä ihan luulin että kannen tyttö on Varpu, tytöllä oli niin Varpumainen mekkokin. 🙁 anteeks erehdys. Mut täytyypä tutustua lehteen. 🙂

Leave a Reply