Kävelyharjoitukset

Tänään ‘koti-ikävän’ lomassa meillä oli omatoimiset kävelyharjoitukset. V on rakastunut timanttiimme (huomatkaa myös uusi hiekkapuhallus ja maalaus), siitä kun saa niin näppärästi otteen ja pystyy harjoittamaan tuota kävelyä tukea vasten. Ihan hissun kissun äidiltä salaa sitä jälleen pystyyn noustiin. Osasimme myös poimia donitsin lattialta niin ettei mitään. Ikeasta ostetut euron mukitkin olivat ihan ookoo mieleen, ei kuitenkaan voita noita rinkuloita.

Nyt mä alan olla jo aika innoissani tästä mahdollisesta uudesta kodista. Tänään oli jälleen yksi lähellä piti ilmoitus, joka loi uskoa. Ryhdyn koluamaan kuvakansiota ja hymistelemään ideoita. Kun ei kerta vielä ole uutta, niin ei myöskään mitään rajoja. Mielessäni minulla on kohta unelmakoti ja mikä parasta: Vlla pian oma huone!

Today we had this homesickness, but also some walking exercises. V loves our diamond (please note the new sand-blasting and painting), when she climbs up so easily with it and do the walking exercises. Carefully she climbed up again and mother couldn’t hear a thing. She learned also to pick up the donut on the floor. Ikea’s 1 euros play mugs were just ok, but couldn’t win the donuts.

Now I start to be little bit excited about this new home. Today I found one almost potential and that created the faith. I will browse my dream home -folders and enjoy all the ideas. When we don’t have a new home, we can be open minded to all ideas! Need to enjoy it – no barriers to anything. I guess this will be a good thing! And soon the dream comes true: V will get her own room.

7 thoughts on “Kävelyharjoitukset

  1. Ihan mieletön blogi, johon jää koukkuun!On pitänyt monesti kysyä asiaa, josta varpusilla tuntuu olevan kokemusta. Olisiko vinkkiä missä voisi edullisimmin jauhemaalauttaa 70-luvun muovisia kalusteita?

  2. Voi jukra, meillä oli hyvinkin samanlainen tilanne vuosi sitten! Oltiin pitkään etsiskelty isompaa ja löydettiin kiva asunto, josta tehtiin hyväksytty, meidän asunnon myyntiin sidottu ehdollinen ostotarjous (myyjä piti itsellään oikeuden vastaanottaa parempikin), joten oma lähti myyntiin. No eikös sitten jokusten viikkojen päästä tullut joku, joka osti sen haluamamme asunnon ihan suoriltaan. Siinä meinas tulla jännäkakka housuun, kun mietittiin mitä tehdä. Silloin vallinneessa taloustilanteessa (myös omassa, heh) pankki vaati, että oma on myytävä ennen kuin uutta voi ostaa, joten oma pysyi myynnissä. Karmea pattitilannehan se on! Koska ollaan kranttuja, pelotti tosissaan, löydetäänkö ikinä uutta kotia ja siihen "välillä vuokralle muuttamis-ideaan" oli pakko totutella, vaikka vihaankin ylimääräistä muuttamista=kamojen kanniskelua ja hermojen menetystä. Tämä nykyinen koti meillä oli kiikarissa pitkään, mutta hinta oli aluksi ihan liian korkea ja myyjä itsepäinen. Eli tyhjän päällä oltiin silloinkin, kun kauppakirjat omamme myynnistä tehtiin, ei tiedetty minne muutetaan. Mutta loppu hyvin kaikki hyvin, asiat järjestyivät lopulta melko nopeastikin!Eli tsemppiä! 🙂

  3. Onnea! Varpu tuli vastaan lehdessä:) ja kassu myös. Näin unta että me tehtiin tarjous yhdestä kämpästä, jossa oli yhdeksän huonetta! huh huh.Ollaan alettu pikkuisen katsomaan asuntoja, tai no riippuu vielä miten ne meinaa ton putkirempan toteuttaa. Voi kun ei tarttis ihan heti muuttaa, mutta oi kun te pääsisitte:)

  4. Toivotaan, että se uusi koti järjestyy pian, niin päästään katsomaan kuinka sisustat sitä ja saadaan tietää tuleeko teille sohva 🙂

  5. Hei Ihanalta tämä pikku Varpu näyttää ja ihania aikoja elätte kun pikku tyttö oppii aivan ihania asioita koko ajan. Tietty täyttyy koko ajan olla Varpun perässä ette pikkuneiti loukkaa itseään, mutta on se niin ihanaa aikaa. Minkä tyyppistä kotia etsitte, eikös tarjontaa tällä hetkellä ole aika paljon?t. Maarit

  6. Mua kiinnostaisi myös hiekkapuhalluksen ja maalauksen hinnat, tiedätkö mitä luokkaa ne olisivat design tuolille? Tuolistasi tuli loistava, onko niin että Diamond tulee ilman pehmustetta vai saako siihen Eames tuolien tapaan eri värisiä pehmusteita?Innostuin nyt ajatuksesta maalauttaa teräsrunkoinen tuolini mustaksi…Hanne

Leave a Reply