Väsy


Nyt mä rohkenen tänne kirjoittamaan, kun asia ei enää muuksi muutu ja johonkin on purettava tätä sekavaa päätä. Me olemme myyneet kotimme, joten Varpusten on nyt lennettävä pienestä pesästä. Kauppa kävi silmänräpäyksessä ja olemme tyytyväisiä, mutta samalla iski kamala haikeus. Omasta kodista luopuminen on rankkaa ja varsinkin pedantille luonteelle tuntematon tulevaisuus on järkyttävää. Asuntotarjonta on niin pientä, että tuntuu ettei sitä oikeaa tule vastaan millään. Ja sitten kun tulee, pitää pystyä toimimaan nopeasti. No nyt voidaan, kun on vanhasta irti. Ja pakkohan meidän on se suurempi löytää, se on fakta. Mutta kuten näette, ikävä saa minut selittelemään tätä ees taas. Vuokralle ei välillä huvittaisi, mutta sekin vaihtoehto on otettu vakavasti huomioon. Ja tietenkin kodin vielä toivoisi löytyvän Varpun päiväkodin läheltä, niin ei tarvitsisi niitä vekslailla.
Tähän samaan asuntostressiin kun liittää Varpun 6 viikon flunssan, tosi kipeän kissan ja äitiyden, niin soppa on valmis. Aika voimaton olo superäidillä, hah.

Too tired to translate, so use this: http://translate.google.com/ Sorry.

19 thoughts on “Väsy

 1. Jaksamisia, kyllä asiat järjestyvät. Asunnon myynti ja uuden osto on minustakin hirmu stressaavaa. Tervehdyttäviä auringonsäteitä Varpulle t. karvanoppa

 2. Onneksi teidän ympärillä on paljon kauniita asioita, kuten tuo 3D värityskirja. Kauniit asiat auttaa jaksamaan. Ja pian jo varmasti pääsette uuteen omaan kotiin luomaan lisää kauniita juttuja 🙂 Onnittelut asuntokaupoista ja tsemppiä uuden metsästykseen!

 3. Paljon onnea kodin myymisen johdosta! Ja onnea uuden kodin etsimiseen! Tottahan se on, että etsintävaihe on raastavaa, mutta palkinto on sitten sitäkin makeampi.

 4. Onnea asunnon myynnistä. Positiivinen puoli: pääset jossain vaiheessa sisustamaan uutta, tilavampaa kotia alusta alkaen. Tuskin maltamme täällä odottaa niitä kuvia :)t. Karoliina

 5. Tsemppiä ja kaikkea hyvää! Kasperille paljon rapsutuksia ja kaunista matkaa sateenkaaren tuolle puolen. Siellä odottaa paljon leikkikavereita.

 6. Mä niin tiedän ton tunteen, kun tuntuu siltä ettei sitä oikeaa kotia löydy mistään. Ei vaikka kuinka etsisi ja käyttäisi aikaa & energiaa etsimiseen. Ja pahinta on se, että välillä ei edes tiedä mitä oikeasti haluaa. Onnea kuitenkin vanhan kodin myymisestä ja jaksamista uuden etsintään kaiken uupumuksenkin keskellä!

 7. Meillä kans on ollu loputtomalta tuntuva flunssakierre. Kaikki vuorotellen kipeänä eikä ulos oikein päästä keväästä nauttimaan ollenkaan. Toivottavasti helpottaa, tai joo, kyllähän se helpottaa. Pakko on 🙂

 8. Onnea asunnon myymisen johdosta ja jaksamista sen uuden löytämiseen! Ne on nyt aika harvassa… Mutta toivottavasti te löydätte sen pian.

 9. Tiedän tunteen. Itse lähtenyt jokaisesta myydystä kodista itku silmässä. Tuntuu että oven taakse jää liikaa muitoja vaikkakin ne kulkee sydämessä mukana. Toivottavasti te löydätte pian unelmien kotinne. Toivottavasti Varpun flunssa pian helpottaa.

 10. Meilläkin pähkäillään asunnon myyntiä eli vaihtoa isompaan ja sen ajoittamista lähenevän putkiremppaan ja mammalomalta töihin paluuseen ja lapsen hoitopaikan hakuun ja missä sitten asutaankaan ja ja.. Tsemppiä muutoksiin!! Blogisi on ihana!

 11. Paljon onnea asunnon myymisen johdosta!♥Vuokralle muuttaminen ei todellakaan ole mikään kiva ratkaisu siinä uuden kodin löytymisen välivaiheena, joten toivon, että uusi koti löytyy mitä pikimmin. Ja jos ei löydy, niin täytyy vain ajatella, että sen oikean kodin nappaa aikainen lintu ja koittaa kestää vuokralla, tietäen että siitä kodista pääsee suht nopeasti sitten eroon. Ikävä puoli on tietysti se muuttaminen paikasta toiseen määrättömäksi ajaksi, roudaten tavarat vain jonnekin väliaikaisesti, pakaten ja purkaen, ja sitten taas pakaten ja purkaen.Toivon, että Varpusen tauti siitä talttuu ja asuntoasiat järjestyvät parhainpäin! ♥Nämä kaikki asiat ovat yhdessä niin suuria, ettei ole mikään ihme, että väsyt.Toivottavasti saat kuitenkin jostain voimia, minä tahdon lähettää niitä näin virtuaalisesti!

 12. Onnea uuden asunnon etsintään! Meilläkin muutto on tämän kuun aikana ja vaikka uusi asunto onkin ihanan iso ja valoisa, on tämä koti silti haikea jättää, koska muistoja on niin paljon – onhan tämä meidän pienen pojan syntymäkoti.

Leave a Reply