Aamiaisen lomassa

Aamupalan lomassa tutustuttiin Vn 3D-värityskirjaan (ei alle 5-vuotiaille, heh. Eikä ole todellakaan ensimmäinen ostos, jonka ajoitus on totaalisen pielessä). No olkoon äidin ilona siihen saakka. Tilattiin siis työkaverin kanssa puokkiin, kun nuo postikulut tuolta oli suolaset. Loppuviimeeksi hintaa tuli 25 e. Aika kallis värityskirja, hmmm. Täällä on se kauppa
Meidän terve kissa on lihonut pulun näköiseksi. Se syö Kasperin energiaruoat ja paisuu kuin pullataikina. Nyt alkaa äiti olla aika väsynyt.

This morning we admired a new 3D coloring book. It’s to 5 years old kids, heh. This really isn’t the only one shopping what I’ve made much too early, heh. Anyway mother enjoy it until Varpu understands it. I ordered it with my workmate cause the post cost were huge. Now it costed 25 e…quite a much of the coloring book…Here is the shop
Our healthy cat gets fat and soon looks like a pigeon. She eats Kasperi’s energy food and swells like a dough. Mother is little bit tired now…

4 thoughts on “Aamiaisen lomassa

  1. Voi voimia sairastupaan! Meillä toista kissaa pitäisi laihduttaa ja toista lihottaa – ja se on muuten yllättävän haastavaa puuhaa.

  2. Oi Kasper-rukka, nyyyh! Mä voisin tulla paijaa sitä ja sua ja Varpua joku päivä, kunhan jäniksen kamat sais aseteltua (onko polttaminen vaihtoehto?)Voimia sinne!Kettu

Leave a Reply